Celebrity

09 Σεπτεμβρίου 2024 10:40

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν - "Τον οργάνωνα έναν χρόνο πριν"

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν - "Τον οργάνωνα έναν χρόνο πριν"

-

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Το ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του και παντρεύτηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Ιωάννη τον Ερημίτη, στη Μαραθοκεφάλα στα Χανιά. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γαμήλιο πάρτι σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν είχαν στο πλευρό τους λίγους φίλες και συγγενείς.

Δείτε επίσης! Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το βίντεο που δημοσίευσε μέσα από αυτοκίνητο πριν συναντήσει τον Γρηγόρη Μόργκαν στην εκκλησία

Σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό kiss fm 92,9 και στην εκπομπή που κάνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης.

Μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρωτήθηκε για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν και πώς κατάφεραν να τον κρατήσουν κρυφό.

«Τις προετοιμασίες του γάμου δεν της έκανα τελευταία στιγμή. Το πήρατε χαμπάρι μία βδομάδα πριν γίνει η τελετή. Ένα χρόνο πριν εγώ οργάνωνα τον γάμο σιγά-σιγά. Δεν είχε μαθευτεί τίποτα. Ήταν ένας πολύ κλειστός γάμος. Ήταν 80 άτομα. Είχα οκτώ τραπέζια να στήσω, τίποτα άλλο. 80 άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης. Οι καλεσμένοι το έμαθαν μετά το Πάσχα. Είδες τι καλοί φίλοι είναι και το κράτησαν;», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί που δημοσίευσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)