Celebrity

12 Αυγούστου 2024 22:06

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αγωνία της παρουσιάστριας για τη φωτιά στην Αττική - "Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε"

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αγωνία της παρουσιάστριας για τη φωτιά στην Αττική - "Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε"

-

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε τη δική της αγωνία για τις φωτιές στη βορειανατολική Αττική.

Η παρουσιάστρια και η οικογένειά της, που αυτό το διάστημα βρίσκονται στην Πάρο για διακοπές, μένουν στα βόρεια προάστια κοντά στις περιοχές που καίγονται.

Όπως ανέφερε στα social media, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με γείτονες και φιλικά της πρόσωπα για το τι συμβαίνει.

Δείτε επίσης! Ξεσπά η Μαντώ Γαστεράτου για τις φωτιές: "Δεύτερη φορά που φεύγω από το σπίτι μου σαν κυνηγημένη"

Όσα έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Κάθε χρόνο γινόμαστε ανήμποροι θεατές στο ίδιο έργο. Θυμός, απογοήτευση, θλίψη και τόσα αναπάντητα “γιατί” έχουν φωλιάσει στις καρδιές και το μυαλό όλων μας. Από χθες ζούμε με την αγωνία για το πού φτάνει η φωτιά και πού θα σταματήσει. Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε να τελειώσει επιτέλους, ο πύρινος εφιάλτης. Δυστυχώς, όσο νυχτώνει οι φόβοι μας μεγαλώνουν», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ανάρτησή της.

«Παντού φωτιά, στάχτη και καπνοί. Καμένη γη, κατεστραμμένες περιουσίες, τρομαγμένα ζώα, θυμός και αγωνία για το που θα σταματήσει η λαίλαπα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας για όσους δοκιμάζονται και δίνουν μάχη στο μέτωπο της φωτιάς», πρόσθεσε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)