Celebrity

Σήμερα 10:05

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία με τις κόρες της και το μήνυμα για την ονομαστική τους εορτή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία με τις κόρες της και το μήνυμα για την ονομαστική τους εορτή

-

Τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό και τα παιδιά της απολαμβάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η παρουσιάστρια γι’ ακόμη μια χρονιά βρίσκεται στην Πάρο και χαίρεται τον καλό καιρό και τις βουτιές της στη θάλασσα.

Η χθεσινή ημέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ιδιαίτερη, καθώς γιόρταζαν οι κόρες της Μαίρη και Νάγια αλλά και η μητέρα της, στις οποίες έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας εκκλησιάστηκε στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή και πέρασε οικογενειακές στιγμές.

Δείτε επίσης! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αν έχεις μαυρίσει, το χρώμα στα νύχια της είναι top & αναδεικνύει το tanning σου στο έπακρον

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τις κόρες της

Σήμερα Παρασκευή, 16 Αυγούστου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τις κόρες της από τα σοκάκια της Πάρου και ευχαρίστησε όσους ευχήθηκαν στις πριγκίπισσές της.

«Καλημέρα. Τα κοριτσάκια μας γιόρταζαν χθες και σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας μέσα από την καρδιά μας…», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)