Celebrity

13 Αυγούστου 2024 22:32

Φωτιές στην Αττική: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα

Φωτιές στην Αττική: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα

-

Ένα από τα θύματα της καταστροφικής φωτιάς στην Αττική υπήρξε και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είδε την εξοχική κατοικία του στον Βαρνάβα Αττικής να γίνεται στάχτη, όπως και όλα τα δέντρα που διατηρούσε εντός του κτήματός του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το μόνο που διασώθηκε της πυρκαγιάς ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που ο Γιάννης Ζουγανέλης διατηρούσε εντός του κτήματος. Το εν λόγω εκκλησάκι ο Γιάννης Ζουγανέλης το έφτιαξε στη μνήμη του πατέρα του.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αγαπούσε πολύ αυτό το σπίτι και ήταν ησυχαστήριο τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη σύζυγο του Ισιδώρα Σιδέρη και την κόρη τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Μάλιστα, εντός της κατοικίας υπήρχαν έργα μεγάλης αξίας.

Δείτε επίσης! O Γιάννης Ζουγανέλης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι "Του Μυαλού Το Καντράν"

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη για το σπίτι του

«Ο πόνος μου για την καταστροφή του φυσικού πλούτου της πατρίδας είναι μεγάλος. Μαζί με τα δάση και τις περιουσίες του κόσμου, καίγεται και το μέλλον μας… Πονάει η ψυχή μου», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης αφότου το σπίτι του στον Βαρνάβα κάηκε ολοσχερώς.

Ζουγανέλης Γιάννης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)