Celebrity

13 Αυγούστου 2024 17:05

"Καταπέλτης" ο Αντώνης Κανάκης για τη φωτιά στην Αττική: "Ας αφήσουμε την οργή ήσυχη για λαούς που την τιμάνε έμπρακτα"

"Καταπέλτης" ο Αντώνης Κανάκης για τη φωτιά στην Αττική: "Ας αφήσουμε την οργή ήσυχη για λαούς που την τιμάνε έμπρακτα"

-

Ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για την οργή που εκφράζεται από πολύ κόσμο, κυρίως μέσω των social media, για τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη η Βορειοανατολική Αττική από τις φωτιές των προηγούμενων ημερών.

Δείτε επίσης! Ράδιο Αρβύλα: Η ανάρτηση για τη φωτιά στην Αττική - "Στο ίδιο έργο θεατές"

«Καλύτερα να αφήσουμε την οργή ήσυχη. Γιατί ειδικά αυτού του είδους την οργή πρέπει να την τιμάμε όταν έρθει η ώρα. Όχι να τη ξεχνάμε ακαριαία και να γινόμαστε ξανά χειροκροτητές.  Στα Τέμπη, στο Μάτι, σήμερα, όταν συμπολίτες μας, παιδιά γονείς, αδέλφια, φίλοι, χάνουν τις ζωές τους, “ξεχειλίζουμε από οργή”. Όταν κάθε χρόνο άνθρωποι χάνουν τις περιουσίες τους και παρακολουθούμε τη χώρα μας να καίγεται, “ξεχειλίζουμε από οργή”. Όμως, διαχρονικά, όλοι οι υπεύθυνοι αυτών των εγκλημάτων, είτε ακόμη κυβερνούν, είτε ζουν ανενόχλητοι τις “αξιοσέβαστες” πολιτικές ζωές τους.  Οπότε, ας την αφήσουμε την οργή ήσυχη για άλλους λαούς που την τιμάνε έμπρακτα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε την ανάρτησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)