Celebrity

23 Ιουλίου 2024 13:00

Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου: "Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για ένα γεγονός που δεν ξέρουμε την κατάσταση"

Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου: "Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για ένα γεγονός που δεν ξέρουμε την κατάσταση"

-

Θλίψη και σοκ προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Ντέμης Γεωργίου, η οποία υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, ενώ εργαζόταν στην Πάρο και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας την Τρίτη 23 Ιουλίου στην εκπομπή "Action Τώρα", αναφέρθηκε στις συνθήκες του θανάτου της πρώην παίκτριας του MasterChef.

"Το σηπτικό σοκ το αντιμετωπίζουμε όταν πάει ο ασθενής έγκαιρα στο νοσοκομείο. Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για ένα γεγονός που δεν ξέρουμε την κατάσταση. Από το ιστορικό που άκουσα, δυστυχώς η κοπέλα αυτή ήταν με αδυναμία και δεν το ήξερε, πήρε άδεια γι’ αυτό κι έμεινε σπίτι. Την βρήκαν σε κώμα, την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Πάρου και μετά τη διασωλήνωσαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Τα βακτήρια είναι μικρόβια. Ένα μικρόβιο μπορούμε να το πάρουμε από οτιδήποτε. Αυτό το βακτήριο όταν μπαίνει στον οργανισμό, καταστρέφει τα κύτταρά μας και βγαίνουν τοξίνες. Αυτές πάνε στα όργανα και φτάνουμε στο πολυοργανικό σύνδρομο, δηλαδή σιγά σιγά καταστρέφει όλα τα όργανα. Κανένας μας δεν ξέρει τι αισθανόταν η κοπέλα.

Η κοπέλα καθόταν σπίτι γιατί δεν αισθανόταν καλά. Έπρεπε να πάει σε έναν γιατρό. Γιατί αν έκανε τις πρώτες εξετάσεις, θα φαινόντουσαν κάποια πράγματα. Μπορεί να σε ξεγελάσει. Από ότι κατάλαβα, αυτό δεν έγινε σε μία μέρα, ήταν περισσότερες μέρες. Δεν ξέρουμε τι συμπτώματα είχε, υποθέτουμε όλοι και δεν είναι σωστό.

Δεν πεθαίνεις από ένα οποιοδήποτε μικρόβιο. Εξαρτάται τι μικρόβιο είναι, πόσες μέρες έχουν περάσει, τι συμπτώματα έχεις, πώς τα αντιμετώπισες και όλα αυτά. Αν είχε πάει στο Κέντρο Υγείας και είχε κάνει εξετάσεις και είχε πάρει αντιβίωση... Εμένα δεν μου αρέσει να κάνω τον γιατρό σε περιστατικό που δεν το έχω δει και δεn ξέρω το ιστορικό. Υποθέσεις κάνουμε" είπε η Ματίνα Παγώνη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)