Celebrity

22 Ιουλίου 2024 14:20

Ματίνα Παγώνη για τον κρυφό γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου: "Ήταν πάρα πολύ ωραίος και εκείνος και η νύφη"

Ματίνα Παγώνη για τον κρυφό γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου: "Ήταν πάρα πολύ ωραίος και εκείνος και η νύφη"

-

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος το Σάββατο 20 Ιουλίου επισφράγισε τον έρωτά του με τη σύντροφό του, Μαρία Σκοπελίτου.

Το ζευγάρι κράτησε τον γάμο του κρυφό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε στο πλευρό του μόνο λίγους φίλους και συγγενείς.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη, η οποία βρέθηκε στο μυστήριο και ανέβασε στα instastories φωτογραφία με τους νεόνυμφους. Δείτε ΕΔΩ!

Στο γάμο παρέστη ως μάρτυρας η γνωστή ιατρός Ματίνα Παγώνη, αλλά και η συμπαρουσιάστρια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", Aνθή Βούλγαρη.

Όσα είπε η Ματίνα Παγώνη

Το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε στον γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου με τη σύντροφό του.

«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Ειλικρινά το περίμενα αυτό γιατί ο Ιορδάνης είναι ένας άνθρωπος που είναι μετρημένος και σοβαρός. Ό,τι κι αν κάνει, το κάνει με πολύ ωραίο τρόπο… Περιποιήθηκε όλους τους φίλους του γιατί ήταν σε στενό κύκλο. Δε χάθηκε και ο κόσμος να δείξουμε δύο φωτογραφίες, γιατί ήταν πάρα πολύ ωραίος. Και η νύφη και αυτός», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)