Αθλητικά

Χθες 23:44

Επεισόδια στο Γήπεδο του Παναθηναϊκού: Ελεύθεροι υπό όρους 25 κατηγορούμενοι

Όλη τη νύχτα θα συνεχίζονται οι απολογίες των συλληθφέντων από τους τέσσερις αρμόδιους ανακριτές στους οποίους ανατέθηκε η υπόθεση. Τι συνέβη με τους ανήλικους.

Επεισόδια στο Γήπεδο του Παναθηναϊκού: Ελεύθεροι υπό όρους 25 κατηγορούμενοι
-

Μέχρι αργά το βράδυ συνεχίζονταν στους τέσσερις ανακριτές οι μαραθώνιες απολογίες των 67 ενήλικων συλληφθέντων της αιματηρής συμπλοκής με πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού το περασμένο Σάββατο, ενώ είναι μακρύς ο κατάλογος των αδικημάτων που αντιμετωπίζουν.

Μέχρι στιγμής, έχουν απολογηθεί 25 κατηγορούμενοι, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Οι περιοριστικοί όροι είναι η εμφάνισή τους δύο φορές την εβδομάδα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής διαμονής τους και η απόλυτη απαγόρευση προσέλευσης σε αθλητικούς χώρους και στους χώρους των αθλητικών συνδέσμων.

Η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί έως τις πρωινές ώρες. Το σύνολο των συλληφθέντων είναι 74. Εξ αυτών 2 ενήλικες είναι στο νοσοκομείο, καθώς έχουν τραυματιστεί κατά τη συμπλοκή του περασμένου Σαββάτου, και 5 είναι ανήλικοι, οι οποίοι μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καύσωνας μέχρι την Κυριακή... τουλάχιστον

Ρεύμα: Η επιδότηση τον Αύγουστο και ο έκτακτος φόρος

Τουρκία: Ο Δένδιας υπονομεύει την προσέγγιση Μητσοτάκη - Ερντογάν

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)