Celebrity

Χθες 13:43

Χάρης Γρηγορόπουλος: Τι δήλωνε για τη Φωτεινή Ντεμίρη δύο εβδομάδες πριν την είδηση του χωρισμού τους

Χάρης Γρηγορόπουλος: Τι δήλωνε για τη Φωτεινή Ντεμίρη δύο εβδομάδες πριν την είδηση του χωρισμού τους

-

Χωρισμό-βόμβα είχαμε στην ελληνική showbiz, αφού η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος μετά από τριάντα χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, οι δυο ηθοποιοί απέκτησαν μαζί δυο παιδιά, την 28χρονη Μαρίνα και τον 26χρονο Τίτο. Η είδηση του χωρισμού προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου.

Μάλιστα, μόλις δύο περίπου εβδομάδες πριν, ο Χάρης Γρηγορόπουλος είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και είχε αναφερθεί στη Φωτεινή Ντεμίρη, στη γνωριμία, τον γάμο και τα παιδιά τους.

"Με την σύζυγό μου, Φωτεινή Ντεμίρη γνωριστήκαμε στη σχολή, κάνοντας έναν αυτοσχεδιασμό με κλειστά μάτια. Κάναμε μία άσκηση που «ακουμπιόμασταν». Την πρόταση γάμου την έκανα αναγκαστικά. Δεν νομίζω ότι θα παντρευόμασταν αν δεν προέκυπτε κάποιο παιδί.

Ήταν μόνο για να μας παντρέψει αυτό το παιδί γιατί στη συνέχεια το χάσαμε, είχαμε μία αποβολή. Μετά από δύο χρόνια ήρθε η Μαρίνα μας και μετά από τέσσερα ο Τίτος μας. Είμαστε παντρεμένοι ακριβώς 30 χρόνια και είμαστε μαζί ακόμη περισσότερα. Με την Φωτεινή έχουμε φτάσει κοντά σε οριστικό χωρισμό, αλλά το κρατήσαμε, η οικογένειά μας έχει δεμένους" είχε δηλώσει ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Για τον γιο τους, Τίτο, που είναι επίσης ηθοποιός, ο Χάρης Γρηγορόπουλος είχε πει: "Είδαμε όλοι μαζί την παρθενική εμφάνιση του Τίτου στην Παραλία. Όλη η οικογένεια μαζί και η Μαρίνα, υποκλιθήκαμε. Ο Τίτος είναι εξαιρετικός ηθοποιός, δεν το λέω επειδή είναι γιος μου. Το λέω επειδή είναι συνάδελφός μου, πραγματικά με έχει αφήσει άναυδο. Είμαι κάτι παραπάνω από περήφανος. Με τον γιο μου είμαστε φίλοι, έχουμε πολύ ισχυρή σχέση και μου ζητάει συμβουλές".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)