Κοινωνία

Σήμερα 08:29

Δολοφονία - Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε το έγκλημα η αδερφή του θύματος

Η Παραολυμπιονίκης φαίνεται πως ομολόγησε στην αστυνομία, πως δολοφόνησε τον αδερφό της, ενώ οι αρχές φαίνεται πως εντόπισαν και το μαχαίρι με το οποίο τέλεσε την πράξη της.

Δολοφονία - Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε το έγκλημα η αδερφή του θύματος
-

Το φόνο του 46χρονου παραδέχτηκε η αδερφή του θύματος στη Νέα Σμύρνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Παραολυμπιονίκης φαίνεται πως ομολόγησε στην αστυνομία, πως δολοφόνησε τον αδερφό της, ενώ οι αρχές φαίνεται πως εντόπισαν και το μαχαίρι με το οποίο τέλεσε την πράξη της. 

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα του 46χρονου, ο άνδρας έφερε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Ο 46χρονος πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και μόλις χθες είχε λάβει εξιτίριο από το νοσοκομείο μετά από μακρά νοσηλεία. Μάλιστα, είχε νοσηλευτεί με κυκλοφορικά προβλήματα στα πόδια λόγω του διαβήτη από τον οποίο και έπασχε.  

Τα δύο αδέρφια, πάσχουν απο ψυχιατρικά προβλήματα και λαμβάνουν φροντίδα από κοινωνική λειτουργό, αφού οι γονείς τους έχουν φύγει από την ζωή. Μάλιστα η αδερφή του θύματος είναι και Παραολυμπιονίκης. 

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στην Κρήτη

Βραζιλία: Δεκάδες χιλιάδες εστίες πυρκαγιάς μαίνονται στη χώρα (εικόνες)

Moody's: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)