Celebrity

Σήμερα 10:25

Θεοδώρα & Μάθιου Κουμάρ: Οι λεπτομέρειες του γάμου τους & το βασιλικό προσκλητήριο

Θεοδώρα & Μάθιου Κουμάρ: Οι λεπτομέρειες του γάμου τους & το βασιλικό προσκλητήριο

-

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα Secret η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ θα παντρευτούν στις 28 Σεπτεμβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία εστεµµένων από όλο τον κόσµο.

ΟΙ προετοιμασίες του γάμου της κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου µε τον Αµερικανό δικηγόρο έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό ενώ στο «Secret», δημοσιεύτηκε το προσκλητήριο του ζευγαριού.

View this post on Instagram

A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

Όπως θα δείτε δεν είναι λευκό, όπως πολλά ζευγάρια επιλέγουν, αλλά έχει το βασιλικό χρώµα, το royal µπλε, µε χρυσά γράµµατα.

Είναι τυπωμένο και στα ελληνικά και στα αγγλικά και γράφει επάνω: «Η Α.Μ. Βασίλισσα Αννα-Μαρία και ο κύριος Sam Kumar / η κυρία Yolanda Kumar έχουν την τιµή να σας προσκαλέσουν στον γάµο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Matthew Kumar / 28 Σεπτεµβρίου 2024, 17.30 / Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, Ευαγγελισµός της Θεοτόκου».

Μάλιστα, η μέλλουσα νύφη θα φορέσει νυφικό διά χειρός της διεθνούς φήµης σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη και αναμένεται να λάμψει!

Δείτε το βασιλικό προσκλητήριο του ζευγαριού:

Θεοδώρα Μάθιου Κουμάρ

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)