Κοινωνία

Σήμερα 16:44

Νέα Σμύρνη - Μαχαίρωμα: Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Το 46χρονο θύμα ζούσε με την αδερφή του, η οποία πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα και είναι Παραολυμπιονίκης.

Νέα Σμύρνη - Μαχαίρωμα: Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή
-

Απαντήσεις στην υπόθεση του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στη Νέα Σμύρνη, φαίνεται πως ρίχνει η ιατροδικαστική εξέταση. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα του 46χρονου, ο άνδρας έφερε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Ο 46χρονος πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και μόλις χθες είχε λάβει εξιτίριο από το νοσοκομείο μετά από μακρά νοσηλεία. Μάλιστα, είχε νοσηλευτεί με κυκλοφορικά προβλήματα στα πόδια λόγω του διαβήτη από τον οποίο και έπασχε.  

Αρχικά. σύμφωνα με πληροφορίες το ΕΚΑΒ έκανε λόγο για παλιό τραύμα, με την αδερφή του θύματος να μιλάει για ανακοπή. Ο 46χρονος έφερε αμυχές στον λαιμό.

Τα δύο αδέρφια, πάσχουν απο ψυχιατρικά προβλήματα και λαμβάνουν φροντίδα από κοινωνική λειτουργό, αφού οι γονείς τους έχουν φύγει από την ζωή. Μάλιστα η αδερφή του θύματος είναι και Παραολυμπιονίκης. 

Την έρευνα για το φονικό έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης της Αστυνομίας, με την αδερφή του θύματος να βρίσκεται στο στόχαστρο των δυνάμεων των αρχών. 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Σμύρνη: Νεκρός άνδρας με τραύμα από μαχαίρι

Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: Φωνές και ένταση, εμπόδισαν υπάλληλο να μπει

Χανιά: Ανήλικος τηλεφώνησε για βόμβα σε σχολείο και… διέλυσε τον αγιασμό

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)