Κοινωνία

02 Σεπτεμβρίου 2024 12:31 Τελευταία ενημέρωση : 02 Σεπτεμβρίου 2024 14:44

Χαλκιδική - Λούνα παρκ: Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πήρε φάκελο με νέα στοιχεία

Συνάντηση με την Γεωργία Αδειλίνη είχε ο πατέρας του άτυχου Γιάννη, που σκοτώθηκε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ο οποίος έκανε λόγο για “σάπιο σύστημα που σκοτώνει παιδιά για 2 - 3 ευρώ”.

Χαλκιδική - Λούνα παρκ: Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πήρε φάκελο με νέα στοιχεία
-

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, επισκέφθηκε σήμερα ο Γιώργος Καϊμπαλής, πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε παιχνίδι λούνα παρκ, στη Χαλκιδική.

Εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Σήμερα έγινε μια προσπάθεια σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επίπεδο διαδικασιών ώστε να ενημερώσουμε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το πως εξελίσσεται ένα κομμάτι των ερευνών».

Συμπλήρωσε ότι «Η ευαισθησία της και ο τρόπος αντιμετώπισης της Δικαιοσύνης είναι σημαντικός. Έχω εμπιστοσύνη. Αύριο αναμένουμε τον επίσημο φορέα για τον τεχνικό έλεγχο ώστε να μπορέσουν οι δικαστές και οι εισαγγελείς να συντάξουν κατηγορητήριο».

Γιώργος Καιμπαλής

Συνεχίζοντας, ο πατέρας του άτυχου νέου, υπογράμμισε ότι «Οι πληροφορίες από τις έρευνες ντροπιάζουν τον ελληνικό λαό. Ένα σάπιο σύστημα που για 2 και 3 ευρώ σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων. Δεν θα σταματήσω μέχρι να βγουν στο φως, όλοι όσοι εμπλέκονται. Και εμπλέκεται πάρα πολύς κόσμος».

Ο κ. Καϊμπαλής κατέληξε λέγοντας ότι «τις επόμενες ημέρες θα φέρουμε ένα σύνολο από πληροφορίες για το πόσο μεγάλη είναι η διαπλοκή όχι μόνο στα λούνα παρκ αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις. Έδωσα φάκελο στη εισαγγελέα με στοιχεία της έρευνας. Η εισαγγελέας συμπάσχει μαζί μας. Δεν υπάρχει κανείς που να έχει στηρίξει την οικογένεια μου και οι πάντες είναι εξαφανισμένοι».


Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας: Μηχανή τράκαρε με αστικό λεωφορείο

Ρεύμα - Σεπτέμβριος: Τα τιμολόγια όλων των παρόχων

Μπελέρης: Ελεύθερος ο Ευρωβουλευτής - Δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)