Celebrity

Χθες 23:13

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα δάκρυα στην αγκαλιά του πατέρα της λίγο πριν τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν (Βίντεο)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα δάκρυα στην αγκαλιά του πατέρα της λίγο πριν τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν (Βίντεο)

-

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Κυριακή 1/09 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και παντρεύτηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Ιωάννη τον Ερημίτη, στη Μαραθοκεφάλα στα Χανιά, ενώ ακολούθησε γαμήλιο πάρτι σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

Μάλιστα, σήμερα Τρίτη 3/9 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε ένα βίντεο από την προετοιμασία της λίγο πριν παντρευτεί τον αγαπημένος της.

Δείτε επίσης - Ευρυδίκη Βαλαβάνη & Γρηγόρης Μόργκαν: Η πρώτη κοινή ανάρτηση του ζευγαριού 1 μέρα μετά τον γάμο του

 Το στιγμιότυπο που ξεχωρίζει ωστόσο είναι εκείνο στην αγκαλιά του πατέρα της όπου η νύφη «σπάει» και ξεσπά σε δάκρυα χαράς και συγκίνησης!

«Μία μέρα ακριβώς όπως την είχαμε ονειρευτεί. Μία μέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας. Μία μέρα γεμάτη από τους στενούς ανθρώπους μας, εκείνους που θα μας συντροφεύουν στην κοινή μας πορεία. Οι καλύτεροι κουμπάροι που θα μπορούσαμε να είχαμε @kondia & @zimmisss και πλέον οικογένειά μας.  Ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα ζήσαμε. 01•09•2024», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)