Celebrity

Σήμερα 09:38

Κάτια Δανδουλάκη: Συγκίνησε επί σκηνής για τον Δάνη Κατρανίδη - "Να είναι μέσα στο φως, όπως του αξίζει" (βίντεο)

Κάτια Δανδουλάκη: Συγκίνησε επί σκηνής για τον Δάνη Κατρανίδη - "Να είναι μέσα στο φως, όπως του αξίζει" (βίντεο)

-

Ο Δάνης Κατρανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, με πλήθος καλλιτεχνών να τον αποχαιρετά τόσο επί σκηνής, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κάτια Δανδουλάκη θέλησε να πει το δικό της "αντίο" στον σπουδαίο ηθοποιό στέλνοντας μήνυμα πάνω από τη σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου η παράσταση "Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου" ανέβηκε στην Χαλκίδα και στο θέατρο, "Ορέστης Μακρής".

Στο τέλος της παράστασης λοιπόν, η Κάτια Δανδουλάκη πήρε τον λόγο και συγκίνησε με τα λόγια που είπε για τον Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

"Από τους πιο αγαπημένους συναδέλφους, που είχαμε ποτέ. Η ελπίδα μας και η ευχή μας είναι, να είναι μέσα στο φως, όπως του αξίζει. Ας είμαστε όλοι γεροί, να ‘μαστε καλά", είπε η Κάτια Δανδουλάκη με το κοινό και τους συναδέλφους της να την χειροκροτούν θερμά.

Θυμίζουμε πως συγγενής, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές αναμένεται να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους Δάνη Κατρανίδη της Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου στο νεκροταφείο του Ζωγράφου.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί, ακολουθώντας την επιθυμία του ηθοποιού να ενισχυθεί το Σπίτι του Ηθοποιού.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε το eviaonline:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)