Celebrity

Χθες 20:19

Μαρία Μενούνος: Η επίσκεψη με την κόρη της στο γραφείο του Νίκου Χαρδαλιά ως Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική (Φωτογραφίες)

Μαρία Μενούνος: Η επίσκεψη με την κόρη της στο γραφείο του Νίκου Χαρδαλιά ως Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική (Φωτογραφίες)

-

Μετά την συνάντηση με την Όλγα Κεφαλογιάννη και την Έλενα Ράπτη στο Υπουργείο Τουρισμό η Μαρία Μενούνος επισκέφθηκε τον Νίκο Χαρδαλιά.

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, μαζί με την κόρη της βρέθηκε στο γραφείο του πολιτικού καθώς η Μαρία Μενούνος είναι Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς με την Μαρία Μενούνος

«Ένα από τα πιο λαμπερά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Ελληνικής Ομογένειας στηρίζει την προσπάθειά μας για τη διεθνή προβολή της Αττικής μας. Η κορυφαία ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος είναι η Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής σε όλη την Αμερικανική ήπειρο, μεταφέροντας το δυναμικό στίγμα της νέας εποχής που οραματιζόμαστε. Είχα τη χαρά να υποδεχτώ τη Μαρία και τον σύζυγό της στο γραφείο μου, όπου συζητήσαμε για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που ετοιμάζονται στην Αττική, αλλά και την οργανωμένη προσπάθεια για την ενίσχυση του διάσημου τουριστικού προϊόντος μας.

Δείτε επίσης - Μαρία Μενούνος: Επισκέφτηκε με την κόρη της και τον σύζυγό της το Υπουργείο Τουρισμού - Η ανάρτηση της Έλενας Ράπτη

Ως άνθρωπος που έχει πάντα την Ελλάδα στην καρδιά της, η @mariamenounos μας παρουσίασε τις προτάσεις της για να ανοίξουν νέοι δίαυλοι επικοινωνίας, ώστε να γίνει η Περιφέρεια Αττικής η πρώτη επιλογή των Αμερικανών για διακοπές και επαγγελματικά ταξίδια. Με αγάπη για τον τόπο και τον άνθρωπο, ενώνουμε δυνάμεις για να πάμε την Αττική μας εκεί που αξίζει: μόνο μπροστά, πάντα μπροστά», έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς και ανάρτησε στιγμιότυπα από την συνάντησή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες από την συνάντησή τους:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)