Κοινωνία

Χθες 18:49

Πειραιάς: Συνελήφθη άνδρας για ληστείες σε περίπτερα και μαγαζιά

Ο άνδρας από κοινού με συνεργό του φέρονται να είχαν αδειάσει το ταμείο από δεκάδες επιχειρήσεις, υπό την απειλή αεροβόλου όπλου.

Πειραιάς: Συνελήφθη άνδρας για ληστείες σε περίπτερα και μαγαζιά
-

Στην σύλληψη ενός 35χρονου ο οποίος μαζί με ένα ακόμα συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, φέρεται να διέπραττε ληστείες σε βάρος υπαλλήλων περιπτέρων και καταστημάτων τα οποία διανυκτέρευαν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της πόλης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια έρευνας προέκυψε ότι κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, ο κατηγορούμενος από κοινού με συνεργό του, κινούμενοι με μοτοσικλέτα, αφού εντόπιζαν τα καταστήματα-στόχους τους, ο συνοδηγός αποβιβαζόταν από τη μοτοσικλέτα, εισερχόταν σε αυτά και με την απειλή αεροβόλου σε βάρος των υπαλλήλων, αφαιρούσε χρηματικά ποσά.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι κάλυπταν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη και κουκούλες, προκειμένου να δυσχεράνουν την ταυτοποίησή τους.

Μεσημβρινές ώρες της 18.08 ο 35χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή του Κορυδαλλού και οδηγήθηκε στην έδρα της υπηρεσίας, όπου και συνελήφθη.

Μετά από έρευνα στην οικία και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι το οποίο χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών, μεταλλικές αμπούλες αερίου, 2147 μεταλλικά σφαιρίδια και ρουχισμός που φορούσε κατά την τέλεση των αξιόποινων πράξεων. Κατασχέθηκε επιπλέον επιχειρησιακή μοτοσικλέτα, η οποία εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, στο πλαίσιο αναζητήσεων τους για συμβάν ληστείας που είχε λάβει χώρα στην περιοχή του Αιγάλεω μεσημβρινές ώρες της 03.08.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Σικελία: Ναυάγιο με νεκρό και αγνοούμενους (βίντεο)

Κακοκαιρία - Ιωάννινα: Πλημμύρες και προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση (εικόνες)

Γαλλία: Πυρκαγιά σε κάμπινγκ οδήγησε στην απομάκρυνση 3.000 παραθεριστών

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)