Celebrity

Σήμερα 19:40

Μαριάντα Πιερίδη: "Πολύς κόσμος μου έλεγε γιατί δεν προσπαθώ να κρατήσω τον γάμο μου"

Μαριάντα Πιερίδη: "Πολύς κόσμος μου έλεγε γιατί δεν προσπαθώ να κρατήσω τον γάμο μου"

-

Το μεσημέρι της Δευτέρας, 19 Αυγούστου, ο Γιώργος Λάγιος μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή "Summer’s Cool".

Ο σύμβουλος ψυχικής υγείας κλήθηκε να σχολιάσει την αύξηση που παρουσιάζει ο αριθμός των διαζυγίων τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Λάγιος εμφανίστηκε στην εκπομπή για το εν λόγω θέμα, η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρθηκε στον δικό της χωρισμό.

Να θυμίσουμε, πως η Μαριάντα Πιερίδη μέσα στο 2024 πήρε διαζύγιο από τον επί επτά χρόνια σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση.

Δείτε επίσης! Μαριάντα Πιερίδη: Γιορτάζει μαζί με τον νέο της σύντροφο! Η κοινή τους φωτογραφία & και οι ξεχωριστές ευχές

«Ένας ειδικός μόνο θα μπορούσε να μιλήσει για τα διαζύγια. Εγώ μόνο εκ πείρας θα μπορούσα να μιλήσω, ενώ εσύ, Γιώργο μου, θα το πάρεις από την επιστημονική πλευρά», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη και έδωσε πάσα στον καλεσμένο της να τοποθετηθεί.

«Να μην παλέψεις; Να μην προσπαθήσεις να κρατήσεις τη σχέση, τον γάμο σου; Εμένα πολύς κόσμος μου έλεγε: γιατί δεν προσπαθείς να κρατήσεις τον γάμο σου, δεν δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία;», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης η τραγουδίστρια.

«Αν μου έλεγε ο σύντροφός μου ότι παραμελώ τις συναισθηματικές και τις ερωτικές ανάγκες του, θα του έλεγα: αγάπη μου, κλείσε την πόρτα, κλείσε τα παράθυρα κι έλα να σου δείξω», σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη όταν τέθηκε το ζήτημα της απιστίας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)