Celebrity

Χθες 22:04

Μαρία Ηλιάκη: "Η Κατερίνα είναι σε αμόκ, πρώτη φορά με βγάζει τόσο νοκ άουτ" - Η επιστροφή στην Αθήνα με την κόρη της και οι δυσκολίες

Μαρία Ηλιάκη: "Η Κατερίνα είναι σε αμόκ, πρώτη φορά με βγάζει τόσο νοκ άουτ" - Η επιστροφή στην Αθήνα με την κόρη της και οι δυσκολίες

-

Τις καλοκαιρινές της διακοπές ολοκλήρωσε η Μαρία Ηλιάκη και επέστρεψε στην Αθήνα.

Ωστόσο, τα πράγματα για την ίδια μόλις επέστρεψε στην πρωτεύουσα δεν ήταν εύκολα.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την κόρη της, Κατερίνα, η οποία είχε συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα να είναι όλο έξω από το σπίτι.

Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη έδωσε μια συμβουλή σε όλες τις μαμάδες.

Δείτε επίσης! Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με ολόσωμο λευκό μπικίνι και εντυπωσιάζει

Όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη

«Η νούμερο ένα συμβουλή που έχω να δώσω αυτά τα τρία χρόνια που είμαι μάνα, είναι η εξής: δε γυρνάμε ποτέ σπίτι στην Αθήνα ή σε οποιαδήποτε πόλη από διακοπές πριν ξεκινήσουν τα σχολεία. Μιλάμε ότι η Κατερίνα είναι σε αμόκ. Πρώτη φορά με βγάζει τόσο πολύ νοκ άουτ. Δε κάθεται το παιδί σπίτι.

Δίκιο έχει. Δυο μήνες το παιδί το έχω από εδώ και από εκεί, σε φίλους εκδρομές, παππούδες, πίσω, πέρα-δώθε, θάλασσα… Και ξαφνικά ήρθε στην Αθήνα, στο σπίτι. Πόσο να τη βγάλω έξω; Πρέπει να μαζευτούν και κάποιες βαλίτσες, να μπουν κάποια πλυντήρια. Όλο λάθος πιστεύω. Έπρεπε να είχα έρθει 1η Σεπτέμβρη και 2 Σεπτέμβρη να την πάω σχολείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)