Media

Σήμερα 18:33

Breakfast@Star: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου - Αυτό είναι το νέο μέλος της ομάδας

Breakfast@Star: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου - Αυτό είναι το νέο μέλος της ομάδας

-

Αντίστροφα αρχίζουμε και μετράμε πλέον για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ήδη τα πρώτα τρέιλερ των εκπομπών έχουν κυκλοφορήσει.

Μάλιστα, μέσα από τη συχνότητα του Star ήδη προβάλλεται το τρέιλερ της εκπομπής "Breakfast@Star" με παρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Δείτε επίσης! Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους έγινε 5! Το πάρτι γενεθλίων στη Χαλκιδική & η τούρτα υπερπαραγωγή

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο, ωστόσο με μια αλλαγή.

Συγκεκριμένα, από το "Breakfast@Star" αποχώρησε ο Σταύρος Βαρθαλίτης και τη θέση του αναλαμβάνει ο Χρήστος Μοίρας, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο "MasterChef".

Ποιος είναι ο Χρήστος Μοίρας

Με καταγωγή από το Μεσολόγγι, ο 36χρονος Χρήστος Μοίρας ζούσε κι εργαζόταν τα τελευταία 10 χρόνια στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αννόβερο. Αν και κομμωτής στο επάγγελμα, απολάμβανε να μαγειρεύει ερασιτεχνικά για την οικογένεια και τους φίλους του. Ο ίδιος δεν φοβήθηκε να ρισκάρει και κάπως έτσι, πήρε και την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef 2024 και να κάνει στροφή στην επαγγελματική του καριέρα. Είναι παντρεμένος τα τελευταία τρία χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Χρήστος Μοίρας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)