Αστυνομικό Δελτίο

13 Ιανουαρίου 2019 14:41

Στην “φάκα” κλέφτης και κλεπταποδόχος

Εξιχνιάστηκαν 13 διαρρήξεις καταστημάτων. Χειροπέδες σε έναν 25χρονο και έναν 48χρονο.

Στην “φάκα” κλέφτης και κλεπταποδόχος
-

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δεκατρείς περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα στην πόλη της Ρόδου και εντοπίσθηκε ο δράστης.

Πρόκειται για έναν 25χρονο ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Επιπλέον η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και έναν 48χρονο, κατηγορούμενο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας και συνδυαστικής αξιολόγησης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος το χρονικό διάστημα από 22.12.2018 έως 04.01.2019 παραβίαζε συστηματικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, καφενεία, επιχειρήσεις εστίασης) και αφαιρούσε κατά περίπτωση χρήματα και αντικείμενα.

Ο δράστης προσήχθη την Τρίτη, 8 Ιανουαρίου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς τον χώρο αποθήκευσης των κλοπιμαίων και απόκρυψης των διαρρηκτικών εργαλείων που χρησιμοποιούσε, όπου βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων-αντικειμένων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

διαρρήξεις καταστημάτων - Ρόδος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)