Κοινωνία

Χθες 12:06

Βιασμός - Ρόδος: 35χρονη ασέλγησε σε 20χρονη στις τουαλέτες μπαρ

Αντιμέτωπη με κατηγορία για βιασμό είναι η 35χρονη. Πως περιέγραψε η νεαρή κοπέλα την σεξουαλική επίθεση που ανέφερε ότι δέχθηκε στην τουαλέτα του μπαρ, όπου διασκέδαζε με το αγόρι της.

Βιασμός - Ρόδος: 35χρονη ασέλγησε σε 20χρονη στις τουαλέτες μπαρ
-

Μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανάμεσα σε δύο γυναίκες, υπηκόους Μεγάλης Βρετανίας, απασχολεί τις αρχές της Ρόδου

Σύμφωνα με την καταγγελία. οι δύο γυναίκες ηλικίας 35 και 20 χρονών, διασκέδαζαν σε μπαρ του νησιού με τους συντρόφους τους. Κάποια στιγμή η 20χρονη πήγε στην τουαλέτα του μαγαζιού. Τότε η 35χρονη την ακολούθησε. Η 20χρονη υποστηρίζει ότι η 35χρονη, μπήκε μέσα στις τουαλέτες και ξεκίνησε να την θωπεύει στο στήθος, να την φιλάει και να ακουμπάει τα γεννητικά της όργανα. Βγήκε σύμφωνα με το περιβάλλον της, σε κακή κατάσταση και ταχύτατα αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Ιαλυσού, συνέλαβαν το μεσημέρι της 14/7/2024, μία 35χρονη, υπήκοο Μεγάλης Βρετανίας, η οποία καταγγέλθηκε από 20χρονη ομοεθνή της για βιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, η φερόμενη ως θύμα και η δράστης, συνδιασκέδαζαν με τους συντρόφους τους, σε κατάστημα υγιεινομικού ενδιαφέροντος και όταν η 20χρονη πήγε στη τουαλέτα, η κατηγορούμενη την ακολούθησε, την θώπευσε, την φίλησε στο στήθος και ασέλγησε εις βάρος της, αγγίζοντας τα απόκρυφά της.

Η κατηγορούμενη, θα οδηγηθεί, ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, για τα περαιτέρω.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τελικός Copa America: Ο Μέσι αποχώρησε τραυματίας και με δάκρυα (εικόνες)

Τρίκαλα: Κύλησε το αυτοκίνητό του και σκότωσε τη μητέρα του

Φρέντης Μπελέρης: Η έξοδος από την φυλακή και οι πρώτες δηλώσεις (εικόνες)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)