Κοινωνία

Σήμερα 10:03

Ρόδος: Δίωξη για βιασμό στην 35χρονη που κατήγγειλε 20χρονη για σεξουαλική επίθεση

Πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό σύμφωνα με τη δικογραφία κατά της 35χρονης. Τι ισχυρίστηκε η ίδια όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για όσα της καταλογίστηκαν.

Ρόδος: Δίωξη για βιασμό στην 35χρονη που κατήγγειλε 20χρονη για σεξουαλική επίθεση
-

Ποινική δίωξη για βιασμό άσκησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, εις βάρος της 35χρονης πολίτη Βρετανίας η οποία καταγγέλθηκε από 20χρονη ομοεθνή της και συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής 14.07 από αστυνομικούς του Α.Τ. Ιαλυσού.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα του νησιού dimokratiki.gr, οι δύο κοπέλες συνδιασκέδαζαν με τους συντρόφους τους σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και όταν η 20χρονη πήγε στην τουαλέτα, η κατηγορούμενη φέρεται να την ακολούθησε και να ασέλγησε πάνω της ενάντια στη συναίνεσή της με θωπείες, φιλιά και αγγίγματα σε ευαίσθητα σωματικά σημεία.

Στο βίντεο του καταστήματος εμφανίζονται τα δύο ζευγάρια να συνδιασκεδάζουν, η 20χρονη να μπαίνει στην τουαλέτα, να την ακολουθεί η κατηγορούμενη και αφού κάθονται εκεί για 15 λεπτά περίπου της ώρας, να βγαίνει η 20χρονη με ταχύτητα και να αποχωρεί από το κατάστημα, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τη σχηματισθείσα δικογραφία η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε προφορικά πως δεν θυμάται τίποτα, πως πήγε στην τουαλέτα, και πως βγήκε μετά από 3-4 λεπτά της ώρας. «Εκεί πράγματι είπα στην κοπέλα ότι μου άρεσε το φόρεμά της και το έπιασα από την τιράντα, όχι όμως με σεξουαλικό τρόπο αλλά όπως πιάνουμε κάτι και λέμε “αυτό εδώ μου αρέσει πολύ”.  Γενικά κάνω πολλά κομπλιμέντα στους ανθρώπους καθώς είμαι έτσι από την φύση μου. Όσο ήμασταν στον καθρέφτη και συζητούσαμε, η καταγγέλλουσα έφυγε πρώτη, κι όταν εγώ γύρισα στο τραπέζι μετά από λίγο, δεν βρήκα κανέναν εκεί από το άλλο ζευγάρι. Μετά έφυγα με τον σύντροφό μου. Στην είσοδο συναντήσαμε τον σύντροφο της 20χρονης φανερά εκνευρισμένο, τον ρώτησα τι του συμβαίνει και με κατηγόρησε ότι της είχα τραβήξει το φόρεμα. Σοκαρίστηκα, διότι σε όλη την διάρκεια της παραμονής μας στην τουαλέτα ήμασταν και οι δύο ευδιάθετες. Ο φίλος μου προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να συζητήσουν, κι επίσης του ζήτησε να μιλήσει στην κοπέλα. Εκείνος όμως ήταν εκνευρισμένος και έφυγε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έγινε. Ήμασταν όλοι, συνεχώς ευδιάθετοι. Στην τουαλέτα, δεν κατάλαβα να έκανα κάτι το μεμπτό, ούτε να εκνευρίστηκε η 20χρονη με κάποια δική μου πράξη. Ίσως να παρεξήγησε την χειρονομία μου να της τραβήξω το φόρεμα. Το έκανα καθαρά και μόνο ως ένδειξη θαυμασμού, και σε καμία περίπτωση με τρόπο σεξουαλικό, όλα τα υπόλοιπα είναι ψέματα», φέρεται να κατέθεσε η βρετανίδα κατηγορούμενη.

Ειδήσεις σήμερα:

Μιλγουόκι: Ο Τραμπ εμφανίστηκε με επίδεσμο και “αποθεώθηκε” (βίντεο)

Κρήτη: Ξυλοκόπησαν ανήλικο γιατί φορούσε σκουλαρίκι και... βερμούδα

Ρεύμα: Σενάρια για επαναφορά της επιδότησης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)