Γενικά

15 Ιουνίου 2014 08:58

Νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας» στην Ρόδο;

Τεστ DNA θα γίνει σε ένα ξανθό αγοράκι το οποίο κρατούσε μία τσιγγάνα ενώ ζητιάνευε στην πλατεία Κύπρου στη Ρόδο.

-

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό έχει ήδη μεταφερθεί με εντολή της αρμόδιας Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες κάτοικοι εντόπισαν την αθίγγανη ρουμανικής καταγωγής να ζητιανεύει στην πλατεία Κύπρου, ενώ προκάλεσε εντύπωση ο τρόπου που η γυναίκα συμπεριφερόταν στο μικρό αγοράκι,  το οποίο δεν δίσταζε ακόμη και να χτυπήσει καθώς έκλαιγε.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως η ίδια αθίγγανη είχε πάει στο νησί και πριν από ένα χρόνο και τότε ζητιάνευε στο ίδιο σημείο.

Ακολούθησε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η αρμόδια Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου. Χθες, η Ρουμάνα συνελήφθη και σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για έκθεση σε κίνδυνο του μωρού και επαιτεία, ενώ παράλληλα της αφαιρέθηκε και η επιμέλεια του μικρού αγοριού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγοράκι είναι κατάξανθο με γαλάζια, κάτι που έχει προκαλέσει ερωτηματικά σχετικά με την καταγωγή του. Για αυτό και η αρμόδια Αντεισαγγελέας ζήτησε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί αν το παιδί ανήκει στην οικογένεια της Ρουμάνας ή έχει τελεστεί το αδίκημα της αρπαγής.

Στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας, έχει ζητηθεί να γίνει εξέταση DNA, να προσκομιστούν όλα τα ληξιαρχικά έγγραφα της οικογένειας της Ρουμάνας, αλλά και τα όποια έγγραφα υπάρχουν από νοσοκομείο της πρωτεύουσας στο οποίο φέρεται να γέννησε η αθίγγανη το μικρό αγόρι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)