Υγεία

10 Σεπτεμβρίου 2024 09:51

Μεσολόγγι: Επίθεση Ρομά σε πλήρωμα ασθενοφόρου - Τραυματίστηκε διασώστης

Που και πως έγινε η επίθεση, την ώρα μάλιστα που οι διασώστες προσέφεραν βοήθεια σε ομόφυλο του δράστη.

Μεσολόγγι: Επίθεση Ρομά σε πλήρωμα ασθενοφόρου - Τραυματίστηκε διασώστης
-

Ένας Ρομά συνελήφθη από αστυνομικούς στο Μεσολόγγι, καθώς φέρεται να επιτέθηκε απρόκλητα κα αναίτια σε πλήρωμα ασθενοφόρου του νοσοκομείου της πόλης.

Η επίθεση έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στο πραύλιο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Καθώς πλήρωμα ασθενοφόρου ετοιμαζόταν να μεταφέρει ασθενή από το Νοσοκομείο στην περιοχή της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας, έφθασε ένα όχημα με έναν άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω κατανάλωσης αλκοόλ ή/και ναρκωτικών.

Άμεσα το πλήρωμα του ασθενοφόρου πήρε ένα φορείο για να μεταφέρει τον άνδρα στο εσωτερικό του θεραπευτηρίου, καθώς ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου μετέφερε προς το ασθενοφόρο το περιστατκό με προορισμό την Κατοχή.

Εκείνη την στιγμή, έβγαινε ένας Ρομά από το κτήριο και βλέποντας τους ομόφυλους του στο όχημα με τον έναν λιπόθυμο, άρχισε να βρίζει χυδαία το πλήρωμα του ασθενοφόρου και επιτέθηκε σε έναν διασώστη με μπουνιές και κλωτσιές, σκίζοντας του το μάγουλο. 

Επί τόπου έσπευσαν αστυνιμικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη, καθώς οι διασώστες δήλωσαν την πρόθεση τους να υποβάλουν μήνυση εναντίον του.


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώην πυροσβέστης κατηγορείται για φωτιά με 137 νεκρούς

Αθηνών - Σουνίου: Έκρηκτικός μηχανισμός προκάλεσε ζημιές σε επιχειρήσεις

Κακοκαιρία “Atena”: Που αναμένονται ισχυρές καταιγίδες - Πότε θα βρέξει στην Αττική

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)