Κοινωνία

09 Σεπτεμβρίου 2024 22:59

Κακοκαιρία “Atena”: Βροχές και πλημμύρες σε Μεσολόγγι, Κεφαλονιά και Ηγουμενίτσα (βίντεο)

Βίντεο από περιοχές της Ελλάδας που βιώνουν τις πρώτες επιπτώσεις του κύματος κακοκαιρίας. Πλημμύρες, κεραυνοί και αστραπές. Πού θα συνεχίσει η επέλασή της Atena.

Κακοκαιρία “Atena”: Βροχές και πλημμύρες σε Μεσολόγγι, Κεφαλονιά και Ηγουμενίτσα (βίντεο)
-

Όπως ακριβώς είχε προγνώσει ο άνθρωπος του καιρού, ο Τάσος Αρνιακός, η κακοκαιρία “Atena” ξεκίνησε από απόψε την επέλασή της, από την δυτική Ελλάδα. Το Μεσολόγγι είδα καταρρακτώδη βροχή με αστραπές και κεραυνούς. Με τους κατοίκους του να ανησυχούν για τις υποδομές και τις περιουσίες τους.

Στην Ηγουμενίτσα επίσης, έκανε αισθητή την παρουσία της η κακοκαιρία “Atena”, όπου “άνοιξαν οι ουρανοί” και παρατηρήθηκε έντονη βροχόπτωση. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο έχει εκδώσει επείγουσα ανακοίνωση για τη λήψη αυξημένων μέτρων ασφάλειας, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Πηγή βίντεο: Forecast Weather Greece

Τέλος, σήμερα Δευτέρα το απόγευμα η παραλιακή οδός στο Αργοστόλι στην Κεφαλονιά πλημμύρισε, για ακόμη μία φορά, από την έντονη βροχόπτωση. Το δυνατό μπουρίνι έπληξε πριν από περίπου μια ώρα το νησί με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει γνωστό και κεντρικό σημείο της πόλης.

Πηγή βίντεο: Ekefalonia.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παιδιά: Μπανάνες, γιαούρτι και βρώμη αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης Διαβήτη

Παλαιό Φάληρο - Απόπειρα γυναικοκτονίας: Νόμιζε ότι την σκότωσε και κάλεσε την Αστυνομία, αλλά...

Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Τα μέτρα, η ακρίβεια και οι νέες τεχνολογίες (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)