Media

Χθες 21:37

My Style Rocks: Η πρεμιέρα με την ανανεωμένη κριτική επιτροπή και ο ρόλος - έκπληξη της Emilia Vodos

My Style Rocks: Η πρεμιέρα με την ανανεωμένη κριτική επιτροπή και ο ρόλος - έκπληξη της Emilia Vodos

-

Η όγδοη σεζόν του My Style Rocks έκανε πρεμιέρα και για πρώτη φορά το κοινό παρακολούθησε τη φάση του bootcamp.

Στις θέσεις των κριτών φέτος βρίσκονται ο Γιώργος Καράβας, η Έλενα Χριστοπούλου αλλά και ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ και η Emilia Vodos, η οποία βρίσκεται στα backstage του bootcamp, έχει ρόλο έκπληξη.

Αμέτρητες οντισιόν πραγματοποιήθηκαν για να επιλεγούν οι fashionistas και το κοινό τις παρακολουθεί όλες!  Η μόδα έχει τον πρώτο λόγο, το στυλ πρέπει να ξεχωρίζει και κάθε outfit οφείλει να αντιπροσωπεύει τη fashionista που το παρουσιάζει. Στόχος των διαγωνιζόμενων είναι να πάρουν στο ελάχιστο δύο «ναι» από την κριτική επιτροπή ενώ τα τρία «ναι» φαντάζουν για κάποιες… όνειρο!

 Ο διάλογος που είχε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Emilia Vodos

«Τι κάνεις εδώ πάλι εσύ; Βοήθησε με λίγο, ήσουν φιναλίστ. Εδώ τώρα γιατί ξαναήρθες;» αναρωτήθηκε αρχικά, εύλογα, ο Στέλιος Κουδουνάρης για να απαντήσει η Emilia Vodos πως «ναι, ήμουν φιναλίστ αλλά ήρθα για να σας κάνω ποδαρικό. Ήρθα γιατί My Style Rocks χωρίς Emilia, δεν γίνεται. Ήρθα να σας δω, να δω τον Γιώργο και να φύγω».

«Άρα σήμερα να κερδίσεις δεν ήρθες. Τι ήρθες να κάνεις;» ρώτησε ο κριτής του My Style Rocks για να εξηγήσει η Emilia Vodos πως βρέθηκε στα bootcamps σε έναν ειδικό ρόλο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)