Παράξενα

Χθες 17:23

Αυστραλία: Φάλαινα πέταξε λουόμενο στον αέρα (βίντεο)

Το γύρο του κόσμου κάνει το viral βίντεο το οποίο δείχνει το κητώδες θαλάσσιο θηλαστικό βάρους 30 περίπου τόνων και μήκους 15 μέτρων, να ανασηκώνει τον φοβισμένο λουόμενο ψηλά.

Αυστραλία: Φάλαινα πέταξε λουόμενο στον αέρα (βίντεο)
-

Τη στιγμή που μια φάλαινα 30 τόνων πέταξε στον αέρα τον οδηγό ομάδας τουριστών σε θαλάσσια εξόρμηση «κολύμβησης με φάλαινες» στην Αυστραλία, κατέγραψαν δύο εξ αυτών. Στο βίντεο φαίνεται η φάλαινα να σηκώνει στον αέρα τον οδηγό, ανοιχτά του λιμανιού του Σάουθπορτ.

Σύμφωνα με την Ζακλίν Πέιν, η οποία κατέγραψε τη σκηνή μαζί με τον σύζυγό της Μαξ Πέρσιν, «οι φάλαινες κολυμπούσαν μαζί μας για περίπου 20 λεπτά και όλο και μας πλησίαζαν. Δεν περιμέναμε να έρθουν τόσο κοντά, αλλά ήταν αρκετά περίεργες, όπως μας είπε ο οδηγός μας, πράγμα αρκετά σπάνιο».

Ενώ η ομάδα κολυμπούσε, ξαφνικά άκουσε κραυγές από το συνοδευτικό σκάφος και τότε, σύμφωνα με την κυρία Πέιν, «γυρίσαμε το βλέμμα και είδαμε τον οδηγό στον αέρα». Αφού η ομάδα των τουριστών επέστρεψε στο τουριστικό σκάφος, τους εξήγησαν ότι η φάλαινα κατευθυνόταν προς ένα άλλο μέλος της ομάδας και ήταν ο οδηγός που έσπρωξε το έλλο εκείνο μέλος, με αποτέλεσμα να βρεθεί αυτός στον αέρα «στη θέση του».

Όπως τους εξήγησαν, πάντως, ήταν πολύ τυχεροί που είχαν την ευκαιρία να δουν με αυτόν τον τρόπο τη μεγαλοπρέπεια μιας τέτοιας φάλαινας.

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Μπάιντεν και Χάρις μαζί σε προεκλογική συγκέντρωση (εικόνες)

Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν

Ουκρανία: Δεκάδες νεκροί απο ρωσική πυραυλική επίθεση στην Πολτάβα (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)