Celebrity

Σήμερα 15:20

Αλέξανδρος Παρθένης: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Βιβή Κωστοπούλου (Φωτογραφίες)

Αλέξανδρος Παρθένης: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Βιβή Κωστοπούλου (Φωτογραφίες)

-

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Αλέξανδρος Παρθένης και η σύντροφός του, Βιβή Κωστοπούλου και επισφράγισαν τον έρωτά τους.

Ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στη Μονεμβασιά, στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσαφίτισσας.

Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν λίγοι συγγενείς και φίλοι.

Την είδηση του γάμου γνωστοποίησαν ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Βιβή Κωστοπούλου μέσα από τα προσωπικά τους social media, όπου δημοσίευσαν μάλιστα, φωτογραφίες από το μυστήριο.

Όσα είχε δηλώσει ο Αλέξανδρος Παρθένης για τη σύντροφό του

«Η Βιβή δεν είναι μέσα από τον χώρο. Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Βγήκε στους προτεινόμενους φίλους, ήμουν μόνος μου και ήταν μία εντυπωσιακή γυναίκα και είδα ότι στους κοινούς μας φίλους ήταν όλη μου η οικογένεια. Η Βιβή είχε βρεθεί στον γάμο της αδερφής μου στο Λονδίνο κι εγώ για επαγγελματικούς λόγους δεν είχα βρεθεί. Εντελώς τυχαία ξεκινήσαμε μία επικοινωνία. Ήταν πολύ αστεία τα σχόλια που έκανε. Κάποια στιγμή είπαμε να βρεθούμε από κοντά. Τα παιδιά της συντρόφου μου είναι δύο. Εγώ έχω τον ρόλο του συντρόφου της μαμάς τους, ποτέ δεν θα πάρω τη θέση του μπαμπά τους. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι εκεί να τα μεγαλώνω, να τα νοιάζομαι, να τα τρέχω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Παρθένης για την αγαπημένη του.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Αλέξανδρος Παρθένης

Αλέξανδρος Παρθένης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)