Celebrity

Σήμερα 08:38

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε τους δύο κουμπάρους του γάμου της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε τους δύο κουμπάρους του γάμου της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

-

Στα Χανιά παντρεύτηκαν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Το διάσημο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ξεχωριστή τελετή που έγινε στον Άγιο Ιωάννη Ερημίτη στην Κρήτη. Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε πάρτι με τους καλεσμένους τους σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους τους ήταν ο Κώστας Τσουρός, η Νόνη Δούνια αλλά και ο Πάνος Κατσαρίδης από την εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" στο Μega.

Φυσικά από τον γάμο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κολλητοί φίλοι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, Λάουρα Νάργες, Σόφη Πασχάλη και Κώστας Κοκκινάκης.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν δύο, όπως αποκάλυψε με instastories η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο λόγος για την κολλητή της Κονδία Νεσγού και τον Δημήτρη Αποστόλου.

Στη λεζάντα της ανάρτησής τους στο Instagram, οι νεόνυμφοι έγραψαν, μεταξύ άλλων για τον γάμο τους: "Μία μέρα ακριβώς όπως την είχαμε ονειρευτεί. Μία μέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας. Μία μέρα γεμάτη από τους στενούς ανθρώπους μας, εκείνους που θα μας συντροφεύουν στην κοινή μας πορεία. Οι καλύτεροι κουμπάροι που θα μπορούσαμε να είχαμε και πλέον οικογένειά μας".

Βαλαβανη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)