Παράξενα

Χθες 13:04

Κως: Αυστριακή τουρίστρια άναψε… τσιγάρο κάνναβης μέσα σε πτήση

Η επισκέπτρια όχι μόνο άναψε το τσιγάρο της σα να μην συμβαίνει τίποτα, αλλά... αρνήθηκε να συμμορφωθεί και με τις υποδείξεις των αεροσυνοδών.

Κως: Αυστριακή τουρίστρια άναψε… τσιγάρο κάνναβης μέσα σε πτήση
-

Τσιγάρο… κάνναβης εντοπίστηκε να καπνίζει στη διάρκεια πτήσης τσάρτερ από το εξωτερικό προς την Κω, 32χρονη από την Αυστρία, η οποία συνελήφθη μόλις προσγειώθηκε και βρέθηκε να κατέχει 24 γραμμάρια κάνναβης με καπνό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το rodiaki.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες Παρασκευή 30.08 βράδυ σε πτήση από τη Βιέννη προς την Κω στην οποία ήταν επιβάτης η 32χρονη από την Αυστρία.

Παρά τις συστάσεις του πληρώματος η 32χρονη δεν συμμορφώθηκε με τις οδηγίες των οργάνων, με αποτέλεσμα να αναστατώσει τους επιβάτες και το πλήρωμα, και έτσι όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Κω, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν.

Σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκε να κατέχει περίπου 24 γραμμάρια κάνναβης αναμειγμένα με καπνό, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος της 32χρονης από την Αυστρία σχηματίστηκε δικογραφία και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο

Πρόγραμμα "Αλλάζω Θερμοσίφωνα": Αλλαγές στους τρόπους χρηματοδότησης

Εύβοια: Φωτιά σε δάσος στα Στύρα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)