Celebrity

Σήμερα 08:28

Σοφία Μανωλάκου: "Είναι επιλογή και των δυο μας να μην θέλουμε στη ζωή μας ένα παιδί"

Σοφία Μανωλάκου: "Είναι επιλογή και των δυο μας να μην θέλουμε στη ζωή μας ένα παιδί"

-

Η Σοφία Μανωλάκου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την μακρόχρονη σχέση με τον συνάδελφο της, Σπύρο Σπαντίδα και αποκάλυψε πως οι δυο τους δεν σκέφτονται να αποκτήσουν παιδιά.

Μαζί με τον Σπύρο Σπαντίδα σκέφτεστε τη δημιουργία οικογένειας;

Νιώθουμε οικογένεια. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι και δεν μας λείπει κάτι. Ένας γάμος δεν θα άλλαζε κάτι. Το παιδί σίγουρα θα άλλαζε, αλλά είναι επιλογή και των δυο μας να μην θέλουμε στη ζωή μας ένα παιδί. Οτιδήποτε είναι συνειδητό είναι και πιο υγιές.

Το διαζύγιο των γονιών σου μπορεί να επηρέασε την απόφαση σου στο να μην θες να κάνεις παιδί;

Το διαζύγιο των γονιών μου δεν το δαιμονοποίησα ποτέ, γιατί χάρηκα κατά κάποιον τρόπο που χώρισαν οι γονείς μου. Ήταν δυο άνθρωποι που δεν ταίριαζαν, οπότε ήταν καλύτερο να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους. Τους έβλεπα μετά χαρούμενους και μου άρεσε. Μπορεί το διαζύγιο να με επηρέασε στο ότι δεν έχω την εικόνα της κλασικής οικογένειας στο μυαλό μου. Κατά τα άλλα όχι, δεν με έχει επηρεάσει.

Πηγή φωτογραφίας: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)