Celebrity

Χθες 22:30

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ανάρτηση για τα γενέθλια του ετεροθαλούς αδελφού της που συνεχίζει να αγνοείται

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ανάρτηση για τα γενέθλια του ετεροθαλούς αδελφού της που συνεχίζει να αγνοείται

-

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ για τον ετεροθαλή αδερφό της, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, ο οποίος συνεχίζει να αγνοείται.

Θυμίζουμε πως ο Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ εξαφανίστηκε στις 18/5, ενώ βρισκόταν στο Μαλιμπού.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ κοινοποίησε κάποια κοινά στιγμιότυπα με τον ετεροθαλή αδερφό της, ο οποίος είχε πρόσφατα γενέθλια και του ευχήθηκε με ένα συγκινητικό κείμενο.

Διαβάστε επίσης!  Τατιάνα Μπλάτνικ: Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram και η δημόσια εξομολόγηση - "Ήταν ένας χρόνος με αλλαγές"

«Χαρούμενα γενέθλια Atti. Κάθε χρόνο, ειδικά μεγαλώνοντας, γιορτάζαμε μαζί τα γενέθλιά μας. Σήμερα σε γιορτάζω, για όλα όσα ήσουν και είσαι για μένα και με έμαθες για τη ζωή και την αγάπη.

Σε θυμάμαι, τους τρελούς κύκλους της ψυχής, τα πρωινά και τις νύχτες στο The Barns, τα μπόνγκο, τα μιλκσέικ oreo, τη γιόγκα, τα πεφταστέρια, τις χαμένες πτήσεις, καθόμαστε και μιλάμε για ιστορίες μαζί – και είναι ένα βιβλίο από μόνο του. Mου λείπεις. Μου λείπουν οι συζητήσεις μας. Atti & Tati πάντα.

Σε όλους μας λείπεις. Σ’ αγαπώ αδερφέ. Χρόνια πολλά Atti» έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)