Celebrity

Σήμερα 08:58

Αντρέας Γεωργίου: Χόρεψε πάνω στο τραπέζι το "Σήμερα γάμος γίνεται" (βίντεο)

Αντρέας Γεωργίου: Χόρεψε πάνω στο τραπέζι το "Σήμερα γάμος γίνεται" (βίντεο)

-

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου παντρεύεται σήμερα στην Κύπρο ο Αντρέας Γεωργίου.

Την Παρασκευή το ζευγάρι έκανε το pre wedding party με τους φίλους του πάνω σε σκάφος, ενώ οι δυο τους δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να διασκεδάζουν.

Το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου, το γλέντι συνεχίστηκε, με τον Αντρέα Γεωργίου να περνάει τις τελευταίες ώρες πριν τον γάμο σε εστιατόριο της Κύπρου. Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να ανέβει πάνω στο τραπέζι και να χορέψει το "Σήμερα γάμος γίνεται", ενώ έδειχνε να λάμπει από ευτυχία.

Θυμίζουμε πως ο γάμος Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου θα τελεστεί σήμερα στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα.

Σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου ναού είναι ένας μεγάλος ξύλινος σταυρός που έχει τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο, προκειμένου να καθοδηγεί τους επισκέπτες και τους προσκυνητές. Παράλληλα η θέα από το χώρο της εκκλησίας είναι εκπληκτική, καθώς είναι ορατή ολόκληρη η περιοχή της Αγίας Νάπας.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι στενοί συνεργάτες του Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου και Άντρια Παχίτη, στυλίστρια της σειράς "Η γη της ελιάς".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)