Παράξενα

12 Ιουλίου 2024 19:20

Κρήτη – Μπάλος: Πως αποβιβάζονται οι τουρίστες στην “απάτητη” παραλία

Οι τουρίστες αποβιβάζονται ουσιαστικά κολυμπώντας. Παρέμβαση από το Υπουργείο Ναυτιλίας μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Κρήτη – Μπάλος: Πως αποβιβάζονται οι τουρίστες στην “απάτητη” παραλία
-

Της Άννας Νικολάου

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες από την παραλία του Μπάλου στην Κρήτη, όπου φαίνονται δεκάδες τουρίστες που φτάνουν εκεί με πλοίο να αποβιβάζονται μέσα στη θάλασσα.

Τις φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν δημοσιοποιήσει οι ίδιοι οι τουρίστες και προκαλούν αν μη τι άλλο απορία και αρνητική εντύπωση για το πώς γίνεται με αυτόν τον τρόπο η αποβίβαση στην παραλία του Μπάλου

Οι ταξιδιώτες έχουν καταγραφεί να βγαίνουν από τον καταπέλτη του πλοίου και να μπαίνουν στη θάλασσα για να βγουν στη συνέχεια στην παραλία,  με το ύψος του νερού να φτάνει ακόμα και μέχρι το λαιμό κάποιων.

Χρησιμοποιούν σχοινιά για να προσεγγίσουν την ακτή και είναι υποχρεωμένοι να σηκώνουν ψηλά τα πράγματά τους για να μην βραχούν.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν παρενέβη το Υπουργείο Ναυτιλίας και έγινε γνωστό ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο έχει δρομολογηθεί η μεταφορά πλωτής εξέδρας στην περιοχή, από το λιμάνι της Κισάμου για να μην επαναληφθούν ξανά αυτές οι εικόνες.

ΣΥΡΙΖΑ: Ήρθε η ώρα να θυσιαστεί στον βωμό του κέρδους ακόμη και η ασφάλεια των πολιτών

Σε κοινή τους δήλωση, οι βουλευτές και Τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ, Καλλιόπη Βέττα, Νίνα Κασιμάτη και Παύλος Πολάκης, αναφέρουν τα εξής:

Μετά τις αποκαλύψεις που πραγματοποιούνται εδώ και δύο χρόνια για τη δράση μαφιόζικων κυκλωμάτων στη Μύκονο και στην Αθήνα,

Μετά τις αποκαλύψεις για υπουργούς της κυβέρνησης που μέχρι τώρα εμπιστεύονταν στα υπουργεία τους μέλη των κυκλωμάτων εκβιαστών, όπως συνέβη στην περίπτωση του υπουργείου πολιτισμού της «αμετακίνητης» κας Μενδώνη,

Μετά τις συνεχείς καταγγελίες για τις άθλιες συνθήκες εργασίας σε τουριστικές περιοχές, όπου ακόμη και εργαζόμενοι γονείς καλούνται να βάλουν και τα ανήλικα παιδιά τους «στη δουλειά»,

Μετά τη διαρκή νομοθέτηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη –ακόμα και εχτές!- υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων που επιτείνουν και ενισχύουν τα φαινόμενα υπερδόμησης και υπερτουρισμού,

Ήρθε η ώρα να θυσιαστεί στον βωμό του κέρδους ακόμη και η ασφάλεια των πολιτών και επισκεπτών της χώρας!!!

Το να αναγκάζονται εκατοντάδες άνθρωποι να είναι με το νερό μέχρι τον λαιμό για να επιβιβαστούν και να αποβιβαστούν από τα ημερόπλοια στην παραλία του Μπάλου στα Χανιά αποτελεί, το λιγότερο, ντροπή!

Σε οποιαδήποτε κανονική χώρα συνέβαινε κάτι τέτοιο, χωρίς να υπάρχει καν εξέδρα, σε βάρος της ασφάλειας των επισκεπτών και της φέρουσας ικανότητας του προορισμού, που παραβιάζεται καθημερινά χωρίς κανέναν έλεγχο, Οι αρμόδιοι υπουργοί θα ήταν ήδη σπίτι τους, κύριε Μητσοτάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται - Δεν θα αποκαλύψουμε τα όπλα μας

Στο σκοτάδι το Νοσοκομείο “Γεννηματάς” Θεσσαλονίκης - Ρεύμα κομμένο, γεννήτρια χωρίς καύσιμα

Μπελέρης: Άδεια να ορκιστεί έλαβε μετά τις πιέσεις στον Ράμα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)