Celebrity

Χθες 21:25

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση από τις διακοπές της και οι ευχές για την ημέρα της Παναγίας

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση από τις διακοπές της και οι ευχές για την ημέρα της Παναγίας

-

Μία νέα εμφάνιση έκανε μετά από καιρό αποχής από τα social media η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, αυτή την περίοδο ξεκουράζεται, φορτίζει μπαταρίες και περνάει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της. Για τον λόγο αυτό έχει επιλέξει να μην κάνει συχνά αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Την ημέρα της Παναγίας όμως, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία εξαίρεση και θέλησε να στείλει δημοσία τις ευχές της στους διαδικτυακούς τους φίλους. Όπως θα δείτε στην σχετική της ανάρτηση, ποζάρει ελαφρώς βαμμένη με επιμελώς ατημέλητα μαλλιά σε ένα καταπράσινο τοπίο γεμάτο ελιές και πεύκα.

Φυσικά, πολύ έξυπνα η Ελένη Μενεγάκη δεν αποκάλυψε το μέρος στο οποίο ξεκουράζεται αυτή την περίοδο ενώ στην λεζάντα της φωτογραφίας αρκέστηκε να γράψει "χρόνια πολλά κλείνουν".

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο. Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις κι ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα. Να είστε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε, να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά, γιατί είναι υγεία! Να είστε καλά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην τελευταία της εκπομπή, προμηνύοντας ουσιαστικά πως οι εμφανίσεις της δεν θα είναι τόσο συχνές και αυτό έκανε πράξη.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι παραμένει όμορφη και λαμπερή, εντός και εκτός τηλεοπτικών πλατό!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)