Celebrity

Χθες 11:28

Γιάννης Αϊβάζης: Το δημόσιο σχόλιο που έκανε στη Μαρία Κορινθίου για την γιορτή της μετά τον χωρισμό τους

Γιάννης Αϊβάζης: Το δημόσιο σχόλιο που έκανε στη Μαρία Κορινθίου για την γιορτή της μετά τον χωρισμό τους

-

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν ζευγάρι από το 2008, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε και η κόρη τους, Ισμήνη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Σήμερα, 15/8 η ηθοποιός έχει την ονομαστική της εορτή γι’ αυτό και δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σημειώνοντας στη λεζάντα: «15 Αυγούστου-ΜΑΡΙΑ… Ήδη έχετε ξεκινήσει να μου στέλνετε μηνύματα αγάπης και ευχών και σας ευχαριστώ πολύ. Μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω, σας ευχαριστώ και εύχομαι η Παναγίτσα να μας φωτίζει και να μας προστατεύει όλους! Καλή Παναγιά και χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν κάτω από την ανάρτησή της ωστόσο το σχόλιο που ξεχώρισε ήταν εκείνο του Γιάννη Αϊβάζη.

Ο ηθοποιός της σχολίασε τρεις κόκκινες καρδιές και η Μαρία Κορινθίου του απάντησε επίσης με μια κόκκινη καρδιά κάτι που μαρτυρά την άριστη σχέση τους παρά τον χωρισμό τους!

Δείτε επίσης - Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Όταν η ηθοποιός είχε μιλήσει για την κρίση στον γάμο τους

Δείτε το σχετικό σχόλιο:

κορινθίου

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)