Celebrity

Σήμερα 08:32

Χάρης Βαρθακούρης: Η οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε και το μήνυμα - "Αυτή τη στιγμή την ονειρευόμουν και την περίμενα"

Χάρης Βαρθακούρης: Η οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε και το μήνυμα - "Αυτή τη στιγμή την ονειρευόμουν και την περίμενα"

-

Μια οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ο Χάρης Βαρθακούρης ανήμερα του 15αυγουστου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής πόσταρε μια εικόνα, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει μέσα σε μια πισίνα μαζί με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη και τις δυο κόρες τους.

Μάλιστα, ο Χάρης Βαρθακούρης εξήγησε πως είχε να δει τις γυναίκες της ζωής τους ενάμιση μήνα, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Δείτε επίσης! Αντελίνα Βαρθακούρη: Η νέα φωτογραφία στο Instagram μετά την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη με την οικογένειά του

«Έχω εσάς. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόμουν και την περίμενα ενάμιση μήνα. Τόσο έκανα να δω τη γυναίκα μου και τις κόρες μου όσο γυρνούσα από πόλη σε πόλη τραγουδώντας. Σε αυτό το διάστημα έχασα τα γενέθλια της γυναίκας μου, τα γενέθλια της μικρής μου κόρης, αλλά -ευτυχώς- πρόλαβα ΕΧΘΕΣ τα γενέθλια της Μελωδίας μας που έγινε 14... εξού και οι πόζες οι περίεργες. Είναι της ηλικίας φαίνεται. Θα επανορθώσω για όλα τα χαμένα γενέθλια και όλες τις χαμένες στιγμές. Ευχαριστούμε θεία Μάγκυ για τη φωτογραφία», έγραψε στη λεζάντα ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε την ανάρτησή του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)