Νέα

25 Ιουνίου 2014 18:59

Live: Νιγηρία-Αργεντινή και Βοσνία -Ιράν

Ολοκληρώθηκαν  τα παιχνίδια ανάμεσα σε Νιγηρία-Αργεντινή (2-3) και Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ιράν (3-1). Δείτε τα γκολ.

-



Η Αργεντινή πήρε τη νίκη απέναντι στη Νιγηρία με 3-2 και εξασφάλισε την πρώτη θέση του 6ου ομίλου, με τους Νιγηριανούς να πέρνουν το δεύτερο εισιτήριο για τους "16" του Μουντιάλ. Στο άλλο ματς οι Βόσνιοι επικράτησαν με 3-1 του Ιράν και αποχαιρέτησαν με νίκη τη διοργάνωση.

Νιγηρία-Αργεντινή 2-3 (τελικό)

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Λιονέλ Μέσι με ένα όμορφο δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ στον αγώνα με την Νιγηρία για την Αργεντινή, ενώ ένα λεπτό αργότερα (4΄) ήρθε η απάντηση των Νιγηριανών, που ισοφάρισαν με τον Μούσα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε όπως ακριβώς ξεκίνησε, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ και πάλι, να γράφει με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 2-1 για την "μπιανκοσελέστε" στις καθυστερήσεις (45+2').

Άλλα δύο γκολ... με το καλήμέρα επεφύλασσε και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Μούσα αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 για την Νιγηρία με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, όμως ο Ρόχο έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Αργεντινή στο 50΄, γράφονας το 2-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το πρώτο γκολ με το Μέσι:



Δείτε την ισοφάριση της Νιγηρίας:

Δείτε το δεύτερο γκολ του Μέσι:



Δείτε το 2-2 από τη Νιγηρία με τον Μούσα:



Το τρίτο γκολ της Αργεντινής στο ματς:



Οι συνθέσεις:

Αργεντινή: Ρομέρο, Γκαράι, Ζαμπαλέτα, Γκάγκο, Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν, Μέσι, Μασεράνο, Ρόχο, Φερνάντεζ, Αγουέρο.

Νιγηρία: Ενιάμα, Γιόμπο, Άμπροουζ, Μούσα, Οντεμβίγκι, Εμενίκε, Μίκελ, Οσανίουα, Ονάζι, Μπαμπατούντε, Ομερούο.

Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ιράν 3-1 (τελικό)

Σαφώς πιο δραστήρια μπήκε στον αγώνα η Βοσνία κόντρα στο Ιράν και πήρε με το... καλημέρα τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Η υπεροχή των Βόσνιων καρποφόρησε στο 23ο λεπτό του αγώνα, με τον Τζέκο να γράφει με σουτ το 1-0 για την ομάδα του. Δύο λέπτά αργότερα παραλίγο να έρθει η ισοφάριση τους Ιρανούς,  όμως ο Μασούντ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το 1-0 ήταν το σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι Βόσνιοι συνέχισαν να έχουν μία ελαφριά υπεροχή και παρότι δεν πραγματοποίησαν τη μεγάλη φάση στο ξεκίνημα, κατάφεραν στο 59΄ να κάνουν το 2-0 με τον Πιάνιτς, μετά από λάθος στην άμυνα των Ιρανών.

Η απάντηση από το Ιράν ήρθε στο 82ο λεπτό με τον Ρεζά να μειώνει σε 2-1 και να βάζει το πρώτο γκολ των Ιρανών στη φετινή διοργάνωση, ωστόσο η χαρά τους κράτησε ελάχιστα, καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό (83΄), ο Βρσάλιεβιτς έκανε το 3-1 για τους Βόσνιους.

Δείτε το γκολ του Τζέκο:

Το δεύτερο γκολ της Βοσνίας:



Το γκολ του Ιράν:



Το τρίτο γκολ της Βοσνίας:




Οι συνθέσεις:


Ιράν: Χαγκιγκί, Χαΐ Σαφί, Χοσεϊνί, Αμίρχοσεϊν, Νεγκουνάμ, Μασούντ, Αντρανίκ, Μονταζερί, Ρεζά, Ντετζάγκα, Μεχρντάντ.

Βοσνία: Μπέγκοβιτς, Βρσάλιεβιτς, Σπάχιτς, Κολάσιντας, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Ιμπίσεβιτς, Τζέκο, Σούσιτς, Σούνιτς, Χάντζιτς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)