Αθλητικά

Σήμερα 10:41

Μέσι: Εκτός δράσης, μετά τον τραυματισμό στο Copa America

Πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Λιονέλ Μέσι. Τι έδειξαν οι εξετάσεις για τον τραυματισμό του στον τελικό του Copa America.

Μέσι: Εκτός δράσης, μετά τον τραυματισμό στο Copa America
-

Η Αργεντινή νίκησε με 1-0 την Κολομβία στην παράταση και κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα.

Στον τελικό ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε στον δεξί αστράγαλο και αναγκάστηκε ν' αποχωρήσει στο 66ο λεπτό.

Η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε πως είναι καθησυχαστικά τ' αποτελέσματα των εξετάσεων του 37χρονου σούπερ σταρ και θα γλιτώσει το χειρουργείο.

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του είναι βαρύ διάστρεμμα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου έξι εβδομάδες αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο «Λίο» κατέκτησε το δεύτερο σερί τρόπαιο και έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στο ποδόσφαιρο, καθώς ξεπέρασε τον Βραζιλιάνο Ντάνι Αλβες.

Copa America - τελικός - Αργεντινή - κούπα

Ο Αλβες κατέκτησε στη σπουδαία καριέρα του 44 τίτλους, ενώ ο Μέσι μετά την επικράτηση της Αργεντινής επί της Κολομβίας στον τελικό του Copa America πανηγυρίζει πλέον τον 45ο τίτλο του!

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, μπορούν να παρακολουθούν on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες του Copa America, μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές – Μηχανογραφικό: Λήγει η διορία για την υποβολή του

Καστοριά: Αρκούδα “έκοβε βόλτες” μέσα στο Άργος Ορεστικό (βίντεο)

Πολάκης - Συρεγγέλα: Η φραστική επίθεση, η συγγνώμη Κασσελάκη και ο διχασμός για τη διαγραφή

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)