Media

09 Σεπτεμβρίου 2024 19:29

Νίκος Μουτσινάς: Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής του στον Alpha - Επιστρέφει... "βραδιάτικα"

Νίκος Μουτσινάς: Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής του στον Alpha - Επιστρέφει... "βραδιάτικα"

-

Βραδιάτικα… επιστρέφει στον Alpha ο Νίκος Μουτσινάς και το απόγευμα της Δευτέρας, 9/9 κυκλοφόρησε και το πρώτο σχετικό τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη αυτή τηλεοπτική επιστροφή του γνωστού ηθοποιού και παρουσιαστή. «Η νύχτα έπεσε. Τα φώτα της πόλης άναψαν. Ο Νίκος Μουτσινάς οδηγεί και η Ματίνα Νικολάου πανηγυρίζει στους δρόμους της Αθήνας. Ανάμεσα στον ξέφρενο πανηγυρισμό, μια λέξη διακρίνουμε: Έρχομαι! Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha για να κάνει τα βράδια μας όνειρο» τονίζεται χαρακτηριστικά στη νέα ανακοίνωση. «Νίκος Μουτσινάς βραδιάτικα», έρχεται στον Alpha!

μουτσινας

«Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha, ως γνήσιο παιδί του, για να κάνει τα βράδια μας όνειρο. Ταλαντούχος, εξωστρεφής, άμεσος, ετοιμάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή με εφόδια το χιούμορ, το τραγούδι, τις συνεντεύξεις και την καλή παρέα. Ο Alpha τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία» ανέφερε η ανακοίνωση του σταθμού.


Δείτε το τρέιλερ:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)