Media

Σήμερα 18:20

Γιώργος Λιάγκας: To χιουμοριστικό βίντεο με την νέα ομάδα του "Πρωινού"! "Αυτή η βλακεία θα κρατήσει πολύ ώρα ρε παιδιά;"

Γιώργος Λιάγκας: To χιουμοριστικό βίντεο με την νέα ομάδα του "Πρωινού"! "Αυτή η βλακεία θα κρατήσει πολύ ώρα ρε παιδιά;"

-

Ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του επιστρέφουν ακόμα μια χρονιά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για να αναδείξουν θέματα της επικαιρότητας, να σχολιάσουν τα τηλεοπτικά και να μιλήσουν με ξεχωριστούς καλεσμένους.

Ο Γιώργος Λιάγκας τη νέα σεζόν επιστρέφει με τους ήδη αγαπημένους συνεργάτες του: Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη, Άρια Καλύβα, Βαγγέλης Περρής και Ελένη Βουλγαράκη.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 το απόγευμα της Δευτέρας 2/9 δημοσίευσε ένα βίντεο με τους συνεργάτες του πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

Όπως θα δείτε όλοι μαζί επιχείρησαν να κάνουν ένα tik tok trend το οποίο είναι viral στην πλατφόρμα ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ακούγεται να λέει: «Τώρα αυτή η βλακεία θα κρατήσει πολύ ώρα ρε παιδιά;».

«Το Πρωινό», που είναι σταθερή αξία και πρώτο στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, επιστρέφει δυνατά και τη νέα σεζόν και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 9.50!

«Ερχόμαστε!!!!! Αν γυρίσουν πίσω Δευτέρα 16/9 στις 9:50 το πρωί», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Λιάγκας και ιδού το βίντεο που ανέβασε με τους συνεργάτες του:

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

Photo credits – ndp

 

 

 

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)