Κοινωνία

Χθες 21:11

Τροχαίο στην Βασιλίσσης Σοφίας: Νεκρός αστυνομικός δικυκλιστής εν ώρα υπηρεσίας

Σε ποιο σημείο της λεωφόρου έγινε η μοιραία σύγκρουση η οποία στοίχισε την ζωή στον άτυχο αστυνομικό. Τι ερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Τροχαίο στην Βασιλίσσης Σοφίας: Νεκρός αστυνομικός δικυκλιστής εν ώρα υπηρεσίας
-

Ακαριαίο θάνατο βρήκε αστυνομικός οδηγός μηχανής εν ώρα υπηρεσίας, το απόγευμα της Δευτέρας 02.09 στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ηροδότου στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή "Ανάκτορα", πλησίον της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΑΔ) Αθηνών.

Ο αστυνομικός μετά από σύγκρουση του οχήματός του με ΙΧ προσέκρουσε στο οδόστρωμα Τρεις μοτοσικλέτες του ΕΚΑΒ και ένα ασθενοφόρο έφθασαν τρία λεπτά αργότερα και τον διακόμισαν στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» των Αμπελοκήπων, όπου όμως διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Με δυσκολία πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας προς την Πλατεία Συντάγματος, ενώ είναι κλειστό το ρεύμα προς το ξενοδοχείο Χίλτον.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος - Κασσελάκης: Καλά, δεν υπάρχει πρωθυπουργός τα τελευταία πέντε χρόνια;

Μπελέρης: Ο αγώνας μου τώρα αρχίζει – Θα προσφύγω στο ΕΔΑΔ

Μητσοτάκης: 3 δις για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)