Celebrity

31 Αυγούστου 2024 11:00

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Βρέθηκαν στο "μυστικό" νησί του Ιονίου και κολύμπησαν μαζί με αγέλη από μαύρα γουρουνάκια

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Βρέθηκαν στο "μυστικό" νησί του Ιονίου και κολύμπησαν μαζί με αγέλη από μαύρα γουρουνάκια

-

Μαζί συνεχίζουν να περνούν το καλοκαίρι ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός, παρότι κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν έχουν επιβεβαιώσει δημόσια πως είναι ζευγάρι, κανούν συχνά αναρτήσεις από τα ίδια μέρη στα social media.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά βρέθηκαν αρχικά στην Τήνο και στη συνέχεια σειρά είχε η Μύκονος. Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και την επιστροφή στην Αθήνα, οι δυο τους άφησαν το Αιγαίο και ταξίδεψαν στο Ιόνιο.

Την Παρασκευή ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά βρέθηκαν σε ένα ιδιωτικό, αλλά προσβάσιμο σε όλους, νησί στην καρδιά του Ιονίου. Στην Άτοκο, που ανήκει διοικητικά στην Ιθάκη.

Το νησί αυτό εδώ και μήνες έχει γίνει viral, καθώς στην παραλία υπάρχει μια αγέλη από μαύρα γουρουνάκια που έχουν γίνει η απόλυτη ατραξιόν. Και πώς όχι άλλωστε, αφού λατρεύουν τη θάλασσα και δεν χάνουν ευκαιρία να κολυμπάνε με τους τουρίστες.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά απόλαυσαν τα νερά του νησιού, ενώ τα γουρουνάκια που κολυμπούσαν τους κέντρισαν την προσοχή, με τους δύο να κάνουν σχετικές αναρτήσεις στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

View this post on Instagram

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)