Lifestyle

28 Αυγούστου 2014 16:16

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν στη Γαλλία

Το ζεύγος Μπραντζελίνα ενώθηκε το Σάββατο με τα ιερά δεσμά του γάμου.

-

Μια ευχάριστη εξέλιξη είχε η πολύχρονη σχέση της Αντελίνας Τζολί και του Μπραντ  Πιτ. Το «χρυσό» ζευγάρι του Χόλιγουντ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός τους.

Εννέα χρόνια έπειτα από την πρώτη κινηματογραφική συνύπαρξη των δύο ηθοποιών στην ταινία «Mr and Mrs Smith», στην οποία οι δύο Χολιγουντιανοί αστέρες γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, Τζολί και Πιτ αρραβωνιάστηκαν το 2002 και αφού απέκτησαν... πολλά παιδιά, αποφάσισαν, επιτέλους, να παντρευτούν.

Ο Πιτ, 50 ετών, και η Τζολί, 39 ετών, παντρεύτηκαν το Σάββατο στη μικρή εκκλησία του Σατό Μιραβάλ σε μια κλειστή τελετή στην οποία ήταν παρόντες φίλοι και οι οικογένειές τους. Τα έξι παιδιά του ζευγαριού ήταν παρόντα στην τελετή, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπός τους μιλώντας στο πρακτορείο Associated Press.

Την Αντζελίνα Τζολί συνόδευσαν στην εκκλησία οι δύο γιοι της Μάντοξ και Παξ. Οι κόρες του ζευγαριού Ζαχάρα και Βίβιεν έριχναν ροδοπέταλα, ενώ η Σάιλο και ο Κοξ έδωσαν στο ζευγάρι τις βέρες, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Έδειξε τη βέρα του ο Μπραντ Πιτ

Λίγες ώρες αφότου η είδηση του γάμου άρχισε να κάνει το γύρο του κόσμου, ο Μπραντ Πιτ φρόντισε να αποκαλύψει τη βέρα του. Ήταν στη διάρκεια εκδήλωσης στη Βρετανία, για την προώθηση της νέας ταινίας «Fury», όταν ο διάσημος ηθοποιός άφησε να φανεί η βέρα στο αριστερό του χέρι. 

Πάντως, όπως είχε αποκαλύψει η πρωταγωνίστρια του «Maleficent» τον περασμένο Μάιο, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η ίδια και ο Πιτ είχαν αρχίσει να σχεδιάζουν το γάμο τους μαζί με τα παιδιά τους!

«Το συζητάμε με τα παιδιά και το πώς εκείνα φαντάζονται εκείνη την ημέρα, που είναι σχεδόν τρελό το πώς τα παιδιά μπορεί να οραματίζονται ένα γάμο», είχε πει η 38χρονη ηθοποιός, προσθέτοντας: «Θα είναι οι αρμόδιοι για το σχεδιασμό του γάμου μας κατά κάποιο τρόπο. Θα έχει θέμα είτε τη Disney είτε το paintball».

Παράλληλα, η λαμπερή Αντζελίνα Τζολί και ο γοητευτικός-πλέον σύζυγός της Μπραντ Πιτ σχεδόν μία δεκαετία από την εμπορική επιτυχία τους στην πρώτη τους κινηματογραφική συνάντηση, εμφανίζονται ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη πρωταγωνιστώντας στην ταινία «By the sea».

Σύμφωνα, με το περιοδικό  «Us Weekly,», οι αγαπημένοι ηθοποιοί θα τολμήσουν να πρωταγωνιστήσουν σε «τρελές ερωτικές σκηνές» κάτι που ο Μπραντ έχει αποφύγει από τότε που γνώρισε την Αντζελίνα. Όπως είπε πέρυσι στο περιοδικό «Esquire» ένας φίλος του γνωστού πρωταγωνιστή, ο «Μπραντ από τότε που γνώρισε την Αντζελίνα έχει προσπαθήσει να μην γυρίζει ερωτικές σκηνές με άλλες ηθοποιούς. Ο ένας είναι τρελός για τον άλλο».

Στο Σατό Μιραβάλ έγινε ο γάμος των Τζολί - Πιτ 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)