Lifestyle

04 Ιουνίου 2014 11:00

Το πάρτι της Ριμπολόβλεφα στο Σκορπιό είναι το πάρτι της χρονιάς!

Όλα έτοιμα για το σημερινό πάρτι στον ιστορικό Σκορπιό, που χαρακτηρίζεται και ως το «πάρτι της χρονιάς».

-

Τη χαμένη αίγλη του Σκορπιού θα αναβιώσουν σήμερα οι Ριμπολόβλεφ, με το γενέθλιο πάρτι της κόρης Εκατερίνα, στο οποίο θα παραστούν διασημότητες από όλον τον κόσμο.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη κοσμική βραδιά, ενώ η περιοχή φρουρείται με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λόγω των προσωπικοτήτων που θα καταφθάσουν εκεί. Ο μόνος αστάθμητος παράγοντας είναι η βροχή….αλλά δε φαίνεται ότι θα πτοηθεί κάποιος από αυτό.

Η σταρ της βραδιάς, που θα τραγουδήσει το Happy Birthday στην 25χρονη πλέον Εκατερίνα, δεν είναι άλλη από την Beyonce.

Στο πάρτι δεν αποκλείεται να παραστεί και η Ριάνα, ενώ σίγουρη είναι η παρουσία του πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτο, όλη η Εθνική ομάδα του Μονακό και πολλοί Ρώσοι επιχειρηματίες και αθλητές.

Οι καλεσμένοι, μετά από τη στάση που έκαναν στους Άγιους Σαράντα, όπου έδωσαν το πανηγυρικό παρών τους, έχουν ήδη φτάσει στο νησί του Σκορπιού και το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς.


Στο πάρτι, που θα ξεκινήσει το απόγευμα, η κουζίνα θα είναι ελληνική, γαλλική και ρώσικη, ενώ θα σερβιριστεί σαμπάνια και άφθονο ούζο.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)