Media

Σήμερα 12:36

Grand Hotel: Αυτό είναι το cast της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Grand Hotel: Αυτό είναι το cast της νέας σειράς του ΑΝΤ1

-

Η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 για την σεζόν 2024-2025 έγινε το πρωί της Τετάρτης 17/07 από τον Νίκο Χριστοφόρου, Γενικό Διευθυντή Περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Μια από τις σειρές που θα δούμε στο νέο πρόγραμμα του σταθμού είναι το “Grand Hotel” σε σενάριο της Δήμητρας Τσόλκα και σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη.

Grand Hotel – Η υπόθεση και το cast της σειράς

Κηφισιά του 1925. Ένας απαγορευμένος έρωτας. Μια μυστηριώδης εξαφάνιση. Μια εγκυμοσύνη που ανατρέπει τα πάντα. Ένα ξενοδοχείο γεμάτο μυστικά! Καλώς ήρθατε.

Στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 ανακοινώθηκε το cast του "Grand Hotel", το οποίο θα απαρτίζεται από τους: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Καλλιόπη Χάσκα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Τάσο Νούσια, Γιώργο Γεραντιδάκη, Μιχάλη Συριόπουλο, Κόρα Καρβούνη, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Τζώρτζια Κουβαράκη.

Το “Grand Hotel” προορίζεται για το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλοι ηθοποιοί που θα δούμε στη νέα σειρά του ΑΝΤ1.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην παρουσίαση προγράμματος κάποιοι από τους ηθοποιούς του "Grand Hotel" εμφανίστηκαν μέσω σύνδεσης και μίλησαν για τους ρόλους τους στη σειρά.

Grand Hotel

Grand Hotel

Grand Hotel

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)