Κοινωνία

07 Σεπτεμβρίου 2024 16:32

Κρήτη - Ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού: Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι

Τι ανέφεραν κατά την διάρκεια της απολογίας τους οι δύο άνδρες. Ποια ήταν η στάση των οικογενειών τους και των φιλικών τους προσώπων τα οποία είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο.

Κρήτη - Ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού: Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι
-

Προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακρίτριας, κρίθηκαν σήμερα Σάββατο 07.09 μετά τις πολύωρες απολογίες τους οι δύο Κρητικοί από το Γάζι και τα Ζωνιανά, οι οποίοι κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού Μανώλη Κακουλάκη στις 16 Ιουλίου έξω από μπαρ στο κέντρο του Ηρακλείου.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr η διαδικασία των απολογιών ήταν πολύωρη, καθώς ξεκίνησε λίγο πριν τις 10.00 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 15.00.

Ελληνοκαναδός - Ξυλοδαρμός - Απολογία 1

Οι εξηγήσεις τις οποίες έδωσαν οι δύο νεαροί δεν φαίνεται να έπεισαν τις αρχές, ενώ εκτιμάται ότι επιβαρυντικά λειτούργησε και το γεγονός πως δεν εμφανίστηκαν ενώπιον της ΕΛΑΣ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παραδόθηκαν περίπου ενάμιση μήνα μετά από το περιστατικό και ενώ ήδη σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρίσκονταν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, άτομα του περιβάλλοντός των δύο κατηγορουμένων, συγγενικού και φιλικού, αναμένοντας την έκβαση της υπόθεσης, ενώ κατά την μεταγωγή του κάποιοι εκ των παρευρισκομένων… τους επευφημούσαν και τους ενεθάρρυναν.

Ειδήσεις σήμερα:

NASA: Το Starliner γύρισε άδειο στην Γη για να μην κινδυνέψουν οι αστροναύτες (βίντεο)

Μέριλαντ: 16χρονος σκότωσε 15χρονο την πρώτη ημέρα του στο σχολείο (βίντεο)

Τρίκαλα: Κλείδωνε γυναίκα και παιδιά στο σπίτι, όταν έφευγε για δουλειά

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)