Κοινωνία

Χθες 13:08

Μαχαίρωμα στο Hράκλειο: Οι λεπτομέρειες της αιματηρής επίθεσης

Βίντεοληπτικό υλικό αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της αιματηρής επίθεσης σε καφενείο στο Ηράκλειο. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του θύματος.

Μαχαίρωμα στο Hράκλειο: Οι λεπτομέρειες της αιματηρής επίθεσης
-

Η απόπειρα δολοφονίας ενός νεαρού Αλβανού από έναν 35χρονο συμπατριώτη του πριν λίγα 24ωρα καταγράφηκε λεπτό προς λεπτό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 7ης Σεπτεμβρίου σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, με τις αρχές να διαθέτουν οπτικό υλικό και πολλές μαρτυρίες για τα γεγονότα πριν και μετά την επίθεση.

Το θύμα, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, υπέστη μαχαιριές στην κοιλιά, το στήθος και την πλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά έξω από καφενείο. Ο δράστης έφτασε στο καφενείο γύρω στις 8:30 μ.μ., και μετά από νεύμα του θύματος, βγήκαν έξω για να μιλήσουν.

Οι κάμερες κατέγραψαν έναν έντονο καβγά με κλωτσιές, μπουνιές και σπρωξίματα. Παρόντες θαμώνες προσπάθησαν να τους χωρίσουν, και ο καβγάς σταμάτησε για λίγο. Ο δράστης επέστρεψε στο καφενείο με τα ρούχα του θύματος και πήγε να πλύνει τα χέρια του.

Λίγα λεπτά αργότερα, το θύμα επέστρεψε στο καφενείο, αλλά οι θαμώνες τού ζήτησαν να αποχωρήσει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Καθώς αποχωρούσε, ο 35χρονος πήρε ένα μαχαίρι από το μπαρ, το έκρυψε στη ζώνη του και επιτέθηκε στο θύμα, παρά το γεγονός ότι εκείνος απομακρυνόταν.

Οι κάμερες κατέγραψαν το θύμα να προσπαθεί να αμυνθεί, αλλά τελικά να δέχεται τις μαχαιριές. Παρά τον τραυματισμό του, το θύμα έκανε μερικά βήματα πίσω προτού καταρρεύσει, έως ότου έφτασε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο δράστης έφυγε με τα πόδια από το σημείο αμέσως μετά την επίθεση.

Ο ίδιος παραδόθηκε την Τετάρτη στην Ασφάλεια.

Πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

 Λύτρας: Αποφυλακίζεται μέχρι να δικαστεί ο ποινικολόγος

Παράσυρση - Θεσσαλονίκη: Δίωξη για κακούργημα στον οδηγό που “είχε πιεί ένα τσίπουρο”

Τροχαίο: Στην ΜΕΘ 21χρονος οδηγός μηχανής - Υπάλληλοι καθαριότητας τον βρήκαν χωρίς αισθήσεις


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)