Πολιτική

19 Αυγούστου 2024 18:08

ΝΔ για Παππά: Ούτε “μισή καταδίκη” από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μαίνεται η αντιπαράθεση για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ παραλληλίζει το "περιστατικό" του Νίκου Παππά με την περίπτωση του Παύλου Πολάκη.

ΝΔ για Παππά: Ούτε “μισή καταδίκη” από τον ΣΥΡΙΖΑ
-

Την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ, του ευρωβουλευτή του κόμματος Νίκου Παππά, μετά τις τελευταίες απαξιωτικές αναφορές του προς στελέχη της Αστυνομίας, ζήτησε με νέα ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ρωμανός παραλληλίζει την συμπεριφορά του κ. Παππά προς την περίπτωση Πολάκη και κατηγοεί την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υπόθαλψη συμπεριφορών προσβλητικών προς τους Έλληνες αστυνομικούς.

Σε λίγο συμπληρώνονται 48 ώρες από την αποκάλυψη των άθλιων φραστικών επιθέσεων και απειλών του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά κατά των αστυνομικών και της ανακοίνωσης με την οποία η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής την καταδίκαζε.

Προφανώς, η πλήρης αφωνία του κ. Κασσελάκη, που καθημερινά σπάει το ένα ρεκόρ αναρτήσεων μετά το άλλο, δεν είναι τυχαία. Ούτε μισή διαγραφή α λα Πολάκη, ούτε υπόνοια καταδίκης, ούτε κουβέντα για τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή του. Ούτε μια συγγνώμη για τα μάτια του κόσμου.

Καταφανώς αυτή η προσβλητική για τους χιλιάδες αστυνομικούς συμπεριφορά, αυτές οι άθλιες επιθέσεις και αυτό το ήθος εκφράζουν τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Φούρνοι Ικαρίας – φωτιά: Μάχη με τις φλόγες για δεύτερη μέρα (εικόνες)

Τραμπ: Η Χάρις είναι τρελή και είμαι πιο όμορφος από εκείνη

Χαλκιδική - Επεισόδιο σε beach bar: Νέες συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)